x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ardelenii vor eventul

Ardelenii vor eventul

de Marius Mihalcea    |    18 Apr 2008   •   00:00
Ardelenii vor eventul

După ce s-au calificat în ultimul act al competiţiei KO, clujenii au spus că n-au abandonat lupta pentru titlu şi că vor să-şi adjudece ambele trofee interne.

CUPA ROMÂNIEI TIMIŞOREANA - CFR, în finală pentru prima oară în istorie


După ce s-au calificat în ultimul act al competiţiei KO, clujenii au spus că n-au abandonat lupta pentru titlu şi că vor să-şi adjudece ambele trofee interne.

CFR Cluj luptă în anul centenarului său pe două fronturi, însă prioritară pentru trupa lui Ioan An­done pare a fi disputa pentru supremaţie din Liga 1.


OPTIMISM. “Indiferent cu cine o să jucăm finala, o să fie un meci foarte greu, motiv pentru care nu am nici o preferinţă. Sper să cucerim acest trofeu, dar binenţeles că încă mă gîndesc la event, sper să-l realizăm”, a spus antrenorul principal al formaţiei din Gruia, Ioan Andone. În lupta pentru titlu, “Fălcosul” îşi pune foarte multe speranţe şi în fosta sa echipă, Dinamo, care va întîlni Steaua în penultima rundă a campionatului. “Eu nu-mi permit să vorbesc cu cei de la Dinamo, dar sînt covins că se vor mobiliza, pentru că este un meci al orgoliilor”. Eugen Trică este de părere că CFR are în continuare prima şansă la titlu. “O să vedeţi după meciul Stelei de la Galaţi de ce consider eu că noi sîntem principalii favoriţi la cîştigarea campionatului. Apoi, pentru Steaua urmează Craiova. Mai sînt cinci etape şi Steaua poate pierde 6-7 puncte. Pînă acum s-a îndeplinit ce a spus Gigi Becali, dar tot noi vom fi pe primul loc pînă de Paşte, pentru că nu sîntem păcătoşi”, a spus căpitanul “vişiniilor”.


 “Imbecili”

Odată obţinută calificarea în finala Cupei, preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, le-a mai ironizat o dată pe Dacia Mio­veni şi pe Gloria Buzău, echipe care, în opinia sa, sînt aliate de seamă ale Stelei în cam­pionat. “N-am avut emoţii cu Mioveniul, a fost o victorie meritată. Îmi doresc să jucăm finala cu Steluţa II, adică cu Gloria Buzău. Sper să retrogradeze toate Steluţele din campionat”, a spus Mureşan. De­cla­raţia preşedintelui ardelenilor l-a scos din sărite pe finanţatorul Daciei, Gigi Neţoiu. “Cei de la CFR nu au minte. Un om care spune aşa ceva e un imbecil. De aia i-a bătut Pandurii, fiindcă e Mioveniul Steluţa. E o afirmaţie de om care nu are nimic în cap. Clu­j­enii de asta au şi pierdut 14 puncte, pentru că, în loc să-şi vadă de jocul echipei lor, ei vor­besc despre alţii. Din păcate nu au învăţat că cei care vorbesc mult fac puţin. Ei nu au făcut nimic”, a spus Neţoiu.

 

Semifinale

Miercuri

Mioveni – CFR Cluj     0-3

Ruiz (’1, ’83), Dani (’78)

Ieri

Gloria Buzău – FC Unirea

Bucureşti – Stadion Cotroceni

Arbitri: Aug. Constantin – Ad. Vidan, C. Fecioru

CFR Cluj s-a calificat în finala competiţiei care se va juca la 10 mai la Piatra Neamţ.

×
Subiecte în articol: sport