x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Atmosferă tensionată

Atmosferă tensionată

de Mihai Igirosanu    |    17 Iul 2008   •   00:00
Atmosferă tensionată

STEAUA  ●  Victoria cu Beşiktaş nu a adus linişte
În ciuda nervozităţii accentuate din interior, trupa lui Marius Lăcătuş a cîştigat marţi seară, cu 1-0, cel mai puternic meci de verificare al acestei perioade, împotriva lui Beşiktaş Istanbul.



STEAUA  ●  Victoria cu Beşiktaş nu a adus linişte
În ciuda nervozităţii accentuate din interior, trupa lui Marius Lăcătuş a cîştigat marţi seară, cu 1-0, cel mai puternic meci de verificare al acestei perioade, împotriva lui Beşiktaş Istanbul.

După ce finanţatorul Gigi Becali, prezent în Austria, l-a luat în colimator pe internaţionalul Dorin Goian chiar în faţa presei şi a cîtorva zeci de fani, Steaua a reuşit cel mai bun joc al stagiului de pregătire.

ÎMBUNĂTĂŢIRE. Reuşita căpitanului Mirel Rădoi, care a transformat în minutul 36 un penalty obţinut de Nicoliţă, a consfinţit o victorie venită şi la capătul unui joc în general consistent. Antrenorul Marius Lăcătuş a început partida cu puternica echipă turcă în următoarea alcătuire: Zapata – Golanski, Rădoi, Ghionea, P. Marin – Szekely, Tiago Gomes, Pleşan, Nicoliţă – Kapetanos, Dayro Moreno. Pe parcursul reprizei secunde au evoluat toţi componenţii lotului, printre care şi mijlocaşul Ovidiu Petre, revenit după accidentarea gravă de la genunchi. Acesta a fost penultimul meci amical pe care steliştii l-au disputat în cadrul cantonamentului din Austria, roş-albaştrii urmînd să mai joace mîine seară, contra germanilor de la Nürnberg. Într-o declaraţie oferită ieri, patronul Gigi Becali s-a arătat satisfăcut de victorie şi de jocul echipei. "Sînt mulţumit de cum au jucat băieţii cu Beşiktaş, noi sîntem Steaua, super Steaua", a spus Becali, care a negat un eventual conflict cu fundaşul Dorin Goian: "În conflictul dintre mine şi Goian voi lăsa eu. Nu-i adevărat că Goian este rebelul echipei". După meci, autorul golului victoriei şi cel mai bun jucător de pe teren, căpitanul Rădoi a spus: "Nu m-am răzgîndit vizavi de gîndul de a pleca. Am mai spus că a venit şi rîndul meu, însă nu cred că asta îmi va afecta calitatea evoluţiilor. Dacă nu voi pleca, nu este nici o problemă. Îmi voi face la fel datoria faţă de club. Nu există nici o tensiune în cantonament. Este posibil să fie o stare de nervozitate, avînd în vedere faptul că sîntem de multe zile plecaţi de acasă, dar nu se pune problema de tensiuni la această echipă".

SCHIMBĂRI
"Nu ştiu de unde a apărut informaţia că Lovin va pleca la Buzău sau în altă parte. Lovin va rămîne la Steaua. Despre Surdu pot să spun că acesta va pleca, probabil la Buzău sau la Braşov. Pot să mai spun că va mai veni un atacant străin în aceste zile, iar cu el vom închide campania de transferări"
Gigi Becali - finanţator Steaua

OBIECTIVE

"Ştim că ne aşteaptă un sezon greu, trebuie să muncim la fel de bine ca şi în aceste două perioade de cantonament, să redevenim campioni şi să ne calificăm pentru a treia oară consecutiv în grupele Ligii Campionilor. Îmi doresc foarte mult ca suporterii să fie alături de echipă. Numai împreună obţinem performanţe"
Petre Marin – Steaua

Sunderland renunţă la Goian

Publicaţia britanică The Northern Echo a publicat în ediţia de ieri informaţia conform căreia Sunderland s-a retras din cursa pentru obţinerea semnăturii internaţionalului Stelei, Dorin Goian. "Sunderland s-a retras din cursa pentru transferul fundaşului central român Dorin Goian, după ce nu s-a înţeles cu Steaua Bucureşti pentru achitarea unei taxe. Managerul Roy Keane l-a informat pe directorul executiv al echipei Sunderland, Peter Walker, că nu doreşte să mai continue negocierile cu formaţia română. Keane ar putea să se răzgîndească, însă în acest moment se orientează spre alte piste, în timp ce Steaua negociază acum cu alţi potenţiali cumpărători, printre care Dinamo Kiev", notează cotidianul din nordul Angliei.

Oli nu vine

Anunţat de Gigi Becali drept succesorul lui Marius Lăcătuş, fostul tehnician al Stelei, Cosmin Olăroiu (foto) a semnat un nou contract cu saudiţii de la Al Hilal. "Tocmai am semnat acum o lună un nou contract cu Al Hilal. Dacă a avut rezultate, e normal ca Gigi să ţină la mine. Şi eu ţin la el, e prietenul meu. Acum nu mă interesează să revin. Dacă voi avea două oferte, una din străinătate şi una din ţară, indiferent cum se va chema echipa, o voi alege pe cea de «afară»".

×
Subiecte în articol: sport steaua goian