x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Banii discordiei

Banii discordiei

de Marius Mihalcea    |    29 Ian 2008   •   00:00
Banii discordiei

În calea realizării transferului lui Janos Szekely stă diferenţa de 250.000 de euro dintre cerere şi ofertă.

Concret, în timp ce preşedintele Oţelului, Marius Stan, solicită în schimbul cedării lui Janos Szekely cel puţin un milion de euro, finanţatorul Rapidului, George Copos, le-a propus gălăţenilor numai 750.000 de euro.

RAPID - Rednic va testa un atacant ivorian

 

 

În calea realizării transferului lui Janos Szekely stă diferenţa de 250.000 de euro dintre cerere şi ofertă.

Concret, în timp ce preşedintele Oţelului, Marius Stan, solicită în schimbul cedării lui Janos Szekely cel puţin un milion de euro, finanţatorul Rapidului, George Copos, le-a propus gălăţenilor numai 750.000 de euro. În plus, oficialului grupării de la Dunăre nu îi convine faptul că giuleştenii caută să rezolve transfe­rul lui Szekely doar prin interme­diul impresarului jucătorului, Ionel Codoban.

 

AŞTEPTARE. Antrenorul Oţelului, Petre Grigoraş, consi­deră că trecerea elevului său la gruparea de sub Podul Grant are puţine şanse de reuşită. “Nu cred că se mai pune problema să plece”, a spus ieri Grig. Cu o zi mai devreme, Szekely şi-a reiterat însă dorinţa de a evolua în Giuleşti, precizând că “eu m-am înţeles deja cu cei de la Rapid în privinţa salariului, doar cluburile trebuie să se mai pună de acord”. Altfel, deşi are în lot nu mai puţin de şapte atacanţi, pe Despotovic, Buga, Burdujan, Boya, Cesinha, Griffiths şi pe Răduţă, Mircea Rednic va mai testa unul, pe ivorianul de 20 de ani Seydou Doumbia, ultima oară la Kashiwa Reysol, în prima ligă japoneză. Africanul, care a sosit deja în România şi se pregăteşte cu echipa a doua, sub comanda lui Florin Motroc, va susţine probe la prima echipă când aceasta va reveni din cantonamentul din Portugalia, de la Rio Maior. 

×
Subiecte în articol: sport