x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Berbatov, ameninţat de mafia bulgărească!

Berbatov, ameninţat de mafia bulgărească!

02 Sep 2009   •   00:00
Berbatov, ameninţat de mafia bulgărească!

Jucătorul celor de la Manchester United, Dimitar Berbatov, plateşte tribut unei relaţii mai vechi avute în Bulgaria. Atacantul a petrecut mai multe seri în compania modelului Nikoleta Lozanova, model ce a fost desemnat cel mai "bun" iepuraş Playboy din Bulgaria.



Acest lucru l-a deranjat la culme pe prietenul Nikoletei, Georgi "The Head" Stoilov, un mafiot cu un comportament extrem de violent, notează The Sun. Acesta s-a înfuriat când a văzut pe telefonul iubitei sale mai multe sms-uri primite de la fotbalist. Stoilov a luat atitudine şi l-a ameniţat pe Berbatov cu moartea dacă va mai continua să-i facă avansuri prietenei sale.

Stoilov a devenit şeful mafiei bulgăreşti şi conduce cel mai de temut clan infracţional din Bulgaria. Tatăl său a fost asasinat cu bombă în 2004, în urma unor răfuieli cu o grupare adversă.

Berbatov a dezminţit zvonurile, dar a mărturisit că o cunoaşte pe Nikoleta de când aceasta era împreună cu un alt conaţional, portarul celor de la Liverpool, Nikolai Mihailov. "Am întâlnit-o o singură data pe Nikoleta, dar atunci era cu Nikolai. Nimic nu s-a întâmplat", a declarat atacantul "diavolilor roşii".

Interesant este faptul că Nikoleta Lozanova s-a despărţit de Mihailov la puţin timp după ce portarul şi-a găsit Ferrari-ul incendiat cu acid. (V.A.)

×
Subiecte în articol: sport manchester united berbatov