x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bozovic, iar băut la volan

Bozovic, iar băut la volan

de Daniel Stan    |    25 Apr 2008   •   00:00
Bozovic, iar băut la volan

Jucătorul de bandă stîngă Vladimir Bozovic a rămas fără permisul de conducere, după ce în noaptea de miercuri spre joi a fost surprins de un echipaj al poliţiei sub influenţa băuturilor alcoolice.

RAPID - Continuă problemele extrafotbalistice în Giuleşti

 

Jucătorul de bandă stîngă Vladimir Bozovic a rămas fără permisul de conducere, după ce în noaptea de miercuri spre joi a fost surprins de un echipaj al poliţiei sub influenţa băuturilor alcoolice.

Miercuri, la cîteva ore după succesul de la Urziceni, muntenegreanul Vladi­mir Bozovic a rămas fără permisul de conducere. El nu este la prima abatere. Toamna trecută, după ratarea accederii în grupele Cupei UEFA, în faţa nemţilor de la Nürnberg, a petrecut împreună cu gha­ne­zul Boya într-un club din centrul Capitalei. Surprinşi de papa­razzi, cei doi au fost amendaţi. “Pro­mit să mă schimb”, spunea Bozovic la vremea respectivă. Numai că mier­curi noapte a fost surprins băut la volan pe Strada George Enescu din Bu­cu­reşti. “În urma testului cu aparatul etilotest i s-a descoperit o alcoolemie de 0,25 la mie, alcool pur expirat. A fost amendat cu 10 mi­lioane de lei vechi şi i s-a ridicat permisul de conducere pe termen de 90 de zile”, a declarat comisarul Christian Ciocan, de la Poliţia Capitalei. “Gata, s-a umplut paharul, l-am iertat o dată, de două ori, de trei ori, dar aşa nu mai merge. Dacă este ade­vă­rat că a fost prins băut, va plăti scump”, a declarat George Copos.

 

Schimbări

Fostul patron al giuleşte­nilor, George Copos, în prezent acţionar minoritar, susţine că la vară vor fi schimbări în staff-ul Rapidului. “Marian Rada va ră­mîne antrenor principal, m-am convins că trebuia de mult să fac acest pas. Este un tehnician cu personalitate. Dar sigur vom aduce un manager general, gen Alex Ferguson, care se va ocupa de restul problemelor de la echipă”, a declarat Copos. Acesta a mai adăugat: “Am ajuns la o concluzie cu principalul acţionar, Fathi Taher, că este nevoie de un nume mare, iar efortul financiar va fi pe măsură”.

 

Pierdere

În vederea derby-ului de sîmbătă din Giuleşti, antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar, nu va conta pe golgeterul campionatului, Ionel Dănciulescu, accidentat în partida cu “U” Craiova. “Are fractură de piramidă nazală şi cu siguranţă nu va evolua cu Rapid. Nasul i s-a îndreptat, însă sîngerează în continuare. Facem toate eforturile pentru a fi recuperat în vederea partidei cu Steaua”, a declarat medicul “cîinilor”, Liviu Bătineanu.

×
Subiecte în articol: sport