x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bun, dar calificarea nu e jucată

Bun, dar calificarea nu e jucată

de Marius Mihalcea    |    01 Aug 2009   •   00:00
Bun, dar calificarea nu e jucată
Sursa foto: Dragoş Manoilă/Gazeta Sporturilor/Intact Images

"Dubla" lui Mike Temwanjera i-a deschis grupării moldovene drumul către play-off-ul Europa League. "Galben-verzii" mai au însă de trecut un hop mare, meciul de la Nicosia, de săptămâna viitoare, anunţându-se incendiar.



Antrenorul vasluienilor, Cristi Dulca, s-a arătat mulţumit de rezultatul consemnat la finalul primei manşe cu Omonia, dar a avertizat că meciul de pe terenul vicecampioanei Ciprului trebuie tratat cu maximă seriozitate. "A fost un meci foarte dificil în faţa unei echipe de tradiţie în fotbalul european.

Am pregătit meciul respectând adversarul şi contracarându-i forţa ofensivă. Ne aşteaptă un retur de foc la Nicosia. Ne-am creat multe ocazii în această partidă şi putea fi şi 3-0 sau 4-0, dar am şi ratat. Omonia a mai avut şi avantajul că a jucat două meciuri oficiale înainte şi a reuşit să se omogenizeze. Returul va fi altul şi vom aborda meciul ca şi cum am porni de la 0-0. 2-0 nu mă mulţumeşte pe deplin", a spus Dulca. Manşa secundă va avea loc marţi, 4 august, de la ora 17:00.

×
Subiecte în articol: sport fc vaslui - omonia 2-0