x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Câini" dezinteresaţi?

"Câini" dezinteresaţi?

de Daniel Stan    |    15 Apr 2009   •   00:00
"Câini" dezinteresaţi?
Sursa foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor/Intact images

Oficialul dinamovist, Cristi Borcea, susţine că principalul obiectiv este cucerirea titlului, nu Cupa. De asemenea, Mircea Rednic intenţionează să folosească azi o echipă de rezerve în meciul transmis de Antena 1 de la ora 20:45.



După succesul din campionat, scor 3-0, dinamoviştii au un ascendent moral în faţa rivalilor din Giuleşti, pentru care Cupa României a rămas ultimul obiectiv. Războiul psihologic a început deja, după ce rapidiştii au acuzat "jocuri de culise" dinspre Ştefan cel Mare, după eliminarea lui Spadacio din meciul de campionat de la Urziceni. "Butoanele sunt la Dinamo, asta este clar", a spus George Copos, încă principal acţionar al Rapidului. "Este bolnav de dinamovism", i-a răspuns preşedintele "câinilor", Nicolae Badea. "Din punctul meu de vedere, chiar aş vrea să joace Spadacio, nu am nici un fel de teamă", a declarat şi antrenorul Mircea Rednic. Acesta intenţionează să folosească în această seară o echipă din care vor face parte multe rezerve. Lucru întărit şi de preşedintele executiv, Cristi Borcea: "Cupa e clar pe planul doi, campionatul ne interesează". Oficialul "roş-albilor" a mai adăugat: "Oricum, asta nu înseamnă că ne lăsăm pe tânjală, vrem să batem Rapidul". Tehnicianul dinamovist va apela, aproape sigur, la Dolha, Scarlatache, Ze Kalanga, Izvoranu şi Mitea, jucători folosiţi foarte puţin în acest sezon. De partea cealaltă, pe lângă Spadacio, tehnicianul giuleştenilor, Marian Rada, l-ar putea pierde şi pe Cesinha. "Are probleme la gleznă, îl supără şi genunchiul. A făcut injecţii, însă durerea este mare", susţin oficialii rapidişti. O problemă o reprezintă şi depsarea suporterilor celor două echipe spre Piteşti, cele două galerii primind câte 3.900 de bilete. Forţele de ordine au decis ca fanii să meargă pe drumuri separate, unii pe DN 1, iar ceilalţi pe DN 7.

"Avem probleme, însă acest meci nu va semăna cu cel din campionat. Dinamoviştii vor avea mari probleme cu noi, ambiţia este mare de a ne lua revanşa. Ne dorin Cupa României"
Nicolae Manea - director tehnic Rapid

Program sferturi


IERI
CFR Cluj - Pandurii 1-0
Peralta ('44)

Unirea Urziceni - FC Vaslui 0-2
Wesley ('30), Genchev ('78)

AZI
15:00 (Antena 1)
Cluj, Stadion: "Dr Constantin
Rădulescu"
FC Timişoara - Gloria Bistriţa

20:45 (Antena 1)
Piteşti, Stadion: "Nicolae Dobrin"
Dinamo - Rapid


×
Subiecte în articol: sport