x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport “Câinii” mai şi câştigă

“Câinii” mai şi câştigă

de Daniel Stan    |    14 Feb 2008   •   00:00
 “Câinii” mai şi câştigă
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

Victoria cu 2-1 în faţa lui Zalaegerszeg a fost umbrită de accidentarea destul de gravă a fundaşului central sârb, care va fi indisponibil cel puţin o lună.

Victoria cu 2-1 în faţa lui Zalaegerszeg a fost umbrită de accidentarea destul de gravă a fundaşului central sârb, care va fi indisponibil cel puţin o lună.


După ce, dimineaţă, re­zer­ve­le nu au reuşit decât un 0-0 cu Siofok, ziua de marţi a adus şi un plus în “dubla” cu grupările maghiare, ceilalţi “câini” învingând cu 2-1 pe Zalaegerszeg.

 

PROBLEME. Din nefericire, recent transferatul Nino Pekarici a fost accidentat destul de grav, apă­ră­to­rul sârb urmând a sta departe de gazon cel puţin o lună. “Mă bucură victoria, dar sunt trist pentru accidentarea lui Pekarici. Îmi doresc din suflet să nu fie vorba de ceva grav”, a declarat preşedintele executiv, Cristi Borcea. Apărătorul urma să facă ieri o rezonanţă magnetică. Zvonurile privind faptul că transferul sârbului ar fi intrat în impas din acest motiv sunt infirmate de acţionarul Vasile Turcu: “Suntem un club respectabil în Europa şi nu vrem să ne pătăm imaginea”.

În altă ordine de idei, Cristi Bor­cea a clarificat şi situaţia băncii teh­ni­ce dinamoviste: “Nu se pune problema aducerii lui Gigi Mul­ţes­cu în staff-ul tehnic. Am spus-o şi o repet: ne bazăm pe Cornel Ţălnar şi Cornel Dinu”, a afirmat oficialul “câinilor”.

Aflat la a doua apa­ri­ţie în trico­ul lui Dinamo, argentinianul Osvaldo Miranda a deschis sco­rul în partida cu Zalaegerszeg (’32), fiind completat de Dănciulescu (’59-pen). “Sunt convins că va deveni golgeterul de care avem nevoie”, a declarat Bor­cea. Dinamo a evoluat în ur­mă­toa­rea alcătuire: Romanovs – Todorovski, Moţi, Izvoranu, Muşat – Zicu, Vranjkovici, Ropotan, Ad. Cristea – Opri­ţa, Alexe. Au mai evoluat Matache, Diabate, Păun, Buşcă şi Dragalina.

 

daniel.stan@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport