x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Câinii" nu vor surprize neplăcute

"Câinii" nu vor surprize neplăcute

de Mihai Igirosanu    |    19 Noi 2009   •   00:00
"Câinii" nu vor surprize neplăcute
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

Meciul din această seară reprezintă începutul unei luni pline şi importante pentru dinamovişti, care au declarat că nu îşi doresc alţi paşi greşiţi.



Antrenorul trupei din Ştefan cel Mare, Cornel Ţălnar, le cere jucătorilor concentrare maximă: "Urmează două jocuri grele, dar pregătirea făcută ne va ajuta ca şansele la Cupă şi la campionat să existe în continuare.

În vestiar e linişte şi o atmosferă foarte bună. Ambele meciuri, cu Astra şi cu Timişoara, sunt importante, trebuie ca băieţii să înţeleagă că în această lună trebuie să dea totul ca să avem o vacanţă liniştită şi să pregătim bine returul. Jocul nostru mai trebuie îmbunătăţit, relaţiile de joc puse mai bine în valoare, pentru ca randamentul să ne permită să obţinem şi rezultate. Cu Rapid, de exemplu, am făcut un joc bun, dar rezultatul nu a fost pe măsură".

MOŢI: "N-AM MAI CĂŞTIGAT CUPA DE MULT"
La rândul său, stoperul Cosmin Moţi a spus: "Au trecut mulţi ani de când nu am mai câştigat Cupa şi nu vrem ca Astra să facă vreo surpriză şi să ne împiedice, aşa că vom da tot ce avem mai bun în meciul cu ei. Acum ne gândim la meciul de Cupă, nu la cel cu Timişoara. Nu e important să fim campioni de toamnă, am mai fost şi nu am luat titlul. La vară e important să fim pe primul loc, nu acum. Sperăm şi ca Marius Niculae şi Florin Bratu să fie apţi de joc cât mai curând, pentru că Dinamo are mare nevoie de jucători de valoarea lor".

Braşovul, prima semifinalistă
După victoria clară, 3-0, obţinută marţi seară în faţa Gloriei Bistriţa, FC Braşov a devenit prima semifinalistă a Cupei României: "O victorie după care nu sunt prea multe de spus. Am deschis scorul şi ştiam că dacă marcăm repede ne va fi mult mai uşor. Încet-încet au venit mai multe ocazii de a marca, dar cu toate acestea nu pot spune că sunt foarte mulţumit de a doua repriză, pentru că ne-am retras şi am încercat să conservăm rezultatul de pe tabelă. Nu putem spune că a fost un meci uşor, ci că ne-am făcut noi viaţa uşoară cu atitudinea din teren", a declarat antrenorul "stegarilor", Viorel Moldovan. "O victorie clară, am marcat două goluri în 30 de minute, ceea ce este foarte bine. De mult nu am mai avut şansa aceasta. Am controlat jocul de la cap la coadă, am jucat mai bine decât Bistriţa. Dar a trecut acest meci, trebuie să-l uităm, pentru că duminică urmează altul şi cu siguranţă va fi altceva. Vom vedea ce va fi în semifinale, se va juca tur-retur, dar dacă vom fi concentraţi totul este posibil", a spus preşedintele braşovenilor, Dinu Gheorghe.

×
Subiecte în articol: sport