x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Campioana norocului

Campioana norocului

de Daniel Stan    |    23 Apr 2009   •   00:00
Campioana norocului
Sursa foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor/Intact images

Gruparea clujeană a avut 1-0 şi om în plus, însă roş-albaştrii au revenit nesperat, dar ghinionul i-a privat de o victorie pe care ar fi meritat-o, într-un meci terminat cu antrenorul Marius Lăcătuş în tribună.



Roş-albaştrii au început prost un meci în care aveau mare nevoie de victorie pentru a-i împlini visul patronului Gigi Becali, anume cucerirea titlului. Clujenii au părut mult mai montaţi şi, după câteva avertismente, Culio a deschis scorul ('8). Fanii deja îşi pierduseră răbdarea, însă replica stelistă a venit imediat. Campioana s-a retras deliberat, iar marile ocazii au început să apară la poarta lui Stăncioiu, numai că, pe lângă precipitare, jucătorii lui Marius Lăcătuş au avut şi mult ghinion. Pe acest fond, cu dominarea Stelei, arbitrul Teodor Crăciunescu l-a eliminat pe Lovin direct, pentru un atac cu ambele picioare înainte, dar sancţiunea a părut, totuşi, destul de dură, un cartonaş galben fiind mult mai normal. Surprinzător, gazdele, deşi în inferioritate, au dominat clar partea secundă, însă norocul a luat în braţe gruparea din Gruia. Dayro Moreno a reuşit egalarea, după care steliştii s-au întrecut în ratări, în special Kapetanos şi Pedriel.

GIGI S-A SUPĂRAT PE OGĂRARU
În cele din urmă, a rămas 1-1, un rezultat care nu ajută deloc Steaua şi foarte puţin pe CFR în lupta pentru titlu. Arbitrul Teodor Crăciunescu i-a mai eliminat pe Panin şi pe antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş. "Ce mai pot spune? Am avut cel puţin cinci mari ocazii, două bare, nu a vrut Dumnezeu. Mi-a plăcut că echipa s-a eliberat psihic, a avut atitudine. Eu tot mai sper în titlu, chiar dacă Dinamo are un avans mare faţă de noi. Dar mai sunt etape şi se mai pot întâmpla multe, mai pierd şi ei, îi batem în meci direct, dar e greu totuşi", a declarat la final patronul Stelei, Gigi Becali, revenit în loja din Ghencea după patru partide.

Finanţatorul l-a ironizat pe Ogăraru: "El este de la Ajax, mai obişnuieşte să doarmă pe teren. Ar putea fi cel mai bun fundaş dreapta, dar nu prea o demonstrează. În schimb, Semedo a încercat, dar i-a lipsit finalizarea". Oficialul stelist a mai adăugat că persoanele care l-au contestat şi aseară nu vor mai avea acces pe arena din Ghencea, fiind filmaţi.

"Lovin nu trebuia eliminat. Totuşi, Teodor Crăciunescu nu este un arbitru corupt, ci nu are valoare. Părerea mea este că nu are ce căuta în arbitraj, ar fi mai bine pentru el să renunţe"
Gigi Becali - patron Steaua

×
Subiecte în articol: sport