x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CE Tineret - Afacere cu nemtii

CE Tineret - Afacere cu nemtii

de Daniel Stan    |    18 Aug 2006   •   00:00
CE Tineret - Afacere cu nemtii

Pentru a trece in faza urmatoare a preliminariilor Campionatului European, echipa pregatita de Emil Sandoi mai are un hop, Germania, partida urmand a se disputa la 5 septembrie, in deplasare.

Primul meci oficial pentru Emil Sandoi pe banca nationalei de tineret a coincis cu un succes facil, 3-0, in fata unei modeste echipe a Irlandei de Nord. Daca scorul l-a multumit pe tehnician, in schimb da de gandit concentrarea in fazele de finalizare.

SPERANTE. "O victorie care ne da sperante. Sunt multumit de jocul baietilor, dar ma nelinistesc putin ratarile. Pe viitor ne trebuie mai multa concentrare. Acum ne gandim cu sperante la meciul cu Germania si, in functie si de rezultatul dintre irlandezi si ei, vom face calcule", a declarat la final tehnicianul tricolorilor mici. Acesta a tinut sa adauge faptul ca adversarul de joi nu este chiar de neluat in seama, cu atat mai importanta este victoria: "Irlanda de Nord venea dupa sase victorii consecutive si stiam ca vom intalni un adversar incomod. Victoria putea fi mult mai categorica".

MULTUMITI. La randul sau, antrenorul oaspetilor, Roy Millar, a recunoscut justetea victoriei Romaniei: "Felicit echipa Romaniei, a jucat mai bine. A castigat mai ales datorita liniei de mijloc, care a dominat terenul". Capitanul tricolorilor, Cosmin Moti, este multumit: "Ne-am indeplinit scopul, desi mi-as fi dorit o victorie mai categorica. Suntem multumiti si speram ca in Germania vom fi mai buni decat ei si vom merge mai departe".

CONCENTRARE
"Sunt multumit de rezultat, insa ma pune pe ganduri faptul ca tratam cu superficialitate unele faze ofensive"
Emil Sandoi
antrenor tineret

INCA UN HOP
"Mai este hopul din Germania, pe care ne dorim sa-l trecem cu bine. Suntem pregatiti pentru asta"
Cosmin Moti
capitan tineret

FEDERALII SUNT SATISFACUTI
Aceeasi parere este impartasita si de unul dintre reprezentantii FRF la meci, Florin Prunea: "Ii felicit pe baieti. Pana la urma, a iesit bine si suntem multumiti. Victoria ne da incredere si cred ca Romania este favorita grupei". Pe parcursul meciului, fostul dinamovist, care a stat pe banca langa antrenorul Emil Sandoi, s-a agitat continuu, dand deseori sfaturi jucatorilor. La meci a fost prezent si antrenorul dinamovist Mircea Rednic, care a declarat: "Mi-a placut cum s-au miscat baietii de la Dinamo. Daca la echipa mare nu este nimeni, ca asa au considerat specialistii, la tineret am patru". Meciul decisiv din drumul spre CE Under 21 din 2007, care se va desfasura in Olanda, va avea loc la 5 septembrie, in deplasare. Castigatoarele celor 14 grupe vor fi apoi imperecheate, urmand a se disputa jocuri tur-retur, iar invingatoarele, alaturi de tara organizatoare, se vor califica la turneul final.
×
Subiecte în articol: sport