x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR Cluj - Steaua - Ora adevărului in lupta pentru Ligă

CFR Cluj - Steaua - Ora adevărului in lupta pentru Ligă

de Mihai Igirosanu    |    26 Apr 2007   •   00:00
CFR Cluj - Steaua  - Ora adevărului in lupta pentru Ligă

Stadionul din Gruia va găzdui astăzi cel mai aşteptat meci al etapei. Cu un pasiv de şase puncte, campioana ultimelor două sezoane vine la Cluj pentru a reintra in cursa pentru Liga Campionilor.

Şoc in Ardeal

Stadionul din Gruia va găzdui astăzi cel mai aşteptat meci al etapei. Cu un pasiv de şase puncte, campioana ultimelor două sezoane vine la Cluj pentru a reintra in cursa pentru Liga Campionilor.

Partida din Ardeal a fost precedată, ca de obicei, de un război al declaraţiilor, fiecare dintre părţi dorind să sublinieze avantajele şi superioritatea propriei echipe. Cei doi antrenori, Cristiano Bergodi şi Cosmin Olăroiu, nu au vorbit deloc despre meci, ambii aflandu-se in silenzio stampa.

VORBE Duelul verbal a fost deschis de patronul Stelei, Gigi Becali, care s-a declarat foarte increzător in victoria echipei lui Cosmin Olăroiu. "N-au cum să ne bată. Diferenţa dintre Steaua şi CFR Cluj este la fel ca diferenţa dintre noi şi Real Madrid", crede boss-ul trupei din Ghencea. In replică, preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan, a răspuns: "Steaua este o echipă de bătut şi suntem foarte optimişti inaintea meciului. Suntem mult mai in formă decat Steaua şi ne aflăm intr-un moment foarte bun. Am incredere in băieţi şi in antrenorul Cristiano Bergodi". Becali a mai completat: "Meciul de la Cluj este finala campionatului. Mă voi implica la acest joc. Vom pleca de miercuri cu avionul prezidenţial, le voi asigura tot luxul pentru această deplasare".

INTERES In mod normal, micuţul stadion din Gruia va fi arhiplin, interesul fanilor clujeni pentru confruntarea cu Steaua fiind extrem de ridicat. Cele 7.000 de bilete puse marţi in vanzare s-au epuizat in doar cateva ore, oamenii aşezandu-se la coadă incă de la ora 9:00, deşi comercializarea a inceput abia la ora 15:00. "Am crezut că astăzi este meciul cand am văzut cată lume este la stadion", a exclamat atacantul Adrian Anca, impresionat de afluenţa suporterilor. Tichetele au costat intre 10 RON, la peluză, şi 20 RON, la tribună. Din cate se pare, suporterii Stelei din Bucureşti nu vor face deplasarea la Cluj, campionii urmand a miza doar pe sprijinul fanilor din Ardeal. CFR a repartizat 500 de bilete pentru susţinătorii stelişti.

Arbitru - Sippel nu dă cartonaşe

Germanul Peter Sippel (foto), care va conduce la centru partida CFR - Steaua, se numără printre cei mai apreciaţi arbitri din Bundesliga, deşi nu face parte din categoria First Class. Născut in 1968, a condus pană in prezent 91 de partide in prima ligă germană, iar in acest sezon a arbitrat trei meciuri in Cupa UEFA, Sparta Praga - Hearts of Midlothian (0-0), Partizan Belgrad-Livorno (1-1) şi Osasuna - Odense (3-1). In ediţia trecută a Ligii Campionilor, Sippel a condus la centru meciul din turul 1 preliminar, Shelbourne - Glentoran Belfast (4-1), intalnire care a stabilit adversara Stelei din turul 2 preliminar. Conform presei germane, Sippel este recunoscut drept un arbitru căruia ii place să lase jocul mai liber şi care acordă foarte rar cartonaşe galbene. revenire. In altă ordine de idei, Steaua va beneficia la Cluj de revenirea atacantului francez Cyril Thereau şi a mijlocaşului defensiv Ovidiu Petre, in vreme ce gazdele nu vor putea conta pe Cristian Coroian, absent şi in meciul de la Vaslui. "Semedo este pericolul număru 1 pentru noi", a avertizat managerul general al Stelei, Mihai Stoica.

×
Subiecte în articol: sport steaua cluj