x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cm Handbal:Am ratat şi bronzul

Cm Handbal:Am ratat şi bronzul

de Vlad Ionescu    |    17 Dec 2007   •   00:00
Cm Handbal:Am ratat şi bronzul
Sursa foto: FRANCK FIFE/

Naţionala feminină a Romăniei a scăpat printre degete medalia de bronz la CM din Franţa, fiind invinsă in finala mică de Germania, cu scorul de 36-35, după prelungiri.

Naţionala feminină a Romăniei a scăpat printre degete medalia de bronz la CM din Franţa, fiind invinsă in finala mică de Germania, cu scorul de 36-35, după prelungiri. Un meci aflat la indemăna jucătoarelor noastre, care au condus cu 18-11 la pauză şi cu 28-21 in minutul 50, s-a transformat intr-un coşmar, nemţoaicele reuşind să egaleze la 32 in ultimele secunde ale timpului regulamentar. Cu un moral mai bun, Germania a dominat prelungirile, fetele noastre plătind tribut unei căderi inexplicabile.

ACUZAŢII. "Arbitrajul a fost un jaf ordinar, cu acordul celor de la masă. Pe teren am fi căştigat cu 5-6 goluri diferenţă. Nu sunt medaliile nemţoaicelor, sunt ale arbitrilor", a răbufnit la final antrenorul Gheorghe Tadici. Cu lacrimi in ochi, portarul Luminiţa Huţupan a declarat: "Am zis că murim pe teren, că ne batem pănă la ultima pictură de energie, dar a fost in zadar. Azi am ajutat echipa, dar ne-a lipsit luciditatea in atac".

Titlul mondial a revenit Rusiei, care a invins in finală Norvegia cu 29-24. Clasată pe locul 4, Romănia va găzdui in luna martie unul dintre turneele de calificare la JO, la care vor mai participa Angola, Japonia şi Croaţia. Dacă Angola va căştiga in ianuarie Cupa Africii, adversarele tricolorelor vor fi Ungaria, Polonia şi Japonia. Primele două clasate vor obţine biletele pentru Beijing.

×
Subiecte în articol: sport