x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Conspiratie nordica?

Conspiratie nordica?

23 Iun 2004   •   00:00

"UEFA va deschide imediat o ancheta daca Danemarca si Suedia vor face un scor dubios", au sustinut sus si tare oficialii forului european.

Insusi presedintele Lennart Johansson a dat asigurari ca la Porto se va juca "pe bune". Si totusi, cele doua reprezentative nordice au obtinut singurul rezultat care le califica pe amandoua: 2-2.

DUBLA. Tomasson a deschis scorul, iar Larsson a egalat din penalty imediat dupa pauza, in aceleasi momente in care la Guimaraes marcau si italienii. Tot jucatorul lui Milan i-a adus din nou pe danezi in avantaj la jumatatea partii secunde. Cu un minut inainte de final insa, in urma unei centrari a lui Wilhelmsson, Jonson l-a prins pe picior gresit pe Sorensen si a marcat golul care califica ambele formatii scandinave.

MESAJE. Daca jucatorii au fost nevoiti sa spuna ca meciul a fost corect, suporterii celor doua selectionate scandinave nu au trebuit sa se ascunda dupa deget. "2-2: victorie nordica. Bye-bye Italia!", a fost doar unul dintre mesajele afisate de fani. (Delia Gomoescu)

×
Subiecte în articol: sport