x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Contre dure Gigi - MM

Contre dure Gigi - MM

de Daniel Stan    |    04 Sep 2007   •   00:00
Contre dure Gigi  -  MM
Sursa foto: Cristi Preda/

Patronul Stelei s-a certat cu fostul manager general al grupării din Ghencea şi, chiar dacă voalat, i-a transmis actualului oficial al Unirii Urziceni că ar putea avea probleme cu bodyguarzii săi.

Patronul Stelei s-a certat cu fostul manager general al grupării din Ghencea şi, chiar dacă voalat, i-a transmis actualului oficial al Unirii Urziceni că ar putea avea probleme cu bodyguarzii săi.

Chiar dacă Gigi Becali şi Mihai Stoica au lăsat impresia că s-au impăcat in urma unei intrevederi la reşedinţa primului, cei doi şi-au aruncat vorbe grele duminică seară la emisiunea "Fanatik".

IRONIC. Totul a plecat de la faptul că Mihai Stoica s-ar fi bucurat indecent la finele intălnirii de duminică, 1-0 pentru Unirea. "Ce-ai făcut tu la Urziceni, circul ăla, cu degetul in sus, a deranjat multă lume. Mi-au spus că nu te mai suportă", a răbufnit Gigi Becali, după care a lansat un avertisment care sună a ameninţare: "Nu are de ce să-ţi fie frică, insă eu răspund numai pentru mine. Nu vreau să-ţi fac rău, dar pentru ei nu pot garanta. Oamenii ăşa nu te mai suportă, nepoţii mei, bodyguarzii. Intreabă-l pe Fane, unul dintre bodyguarzi". MM a răspuns ironic: "Este o ameninţare voalată, să inţeleg? Să vină să mă ia din casă! D-aia nu mai pot eu de Fane". Finanţatorul stelist a continuat: "Treaba ta, «Michele»", iar MM nu a rămas dator: "Da, Gigele, bine, Gigele".

DISPUTĂ. Un alt motiv al războiului dintre cei doi a fost faptul că Stoica ar fi atacat Steaua şi pe Gigi Becali după plecarea la Urziceni. "Dacă nu veneai la Palat să-ţi ceri scuze faţă de mine, te luam la picioare", a spus Gigi Becali, insă fostul său angajat a luat foc: "Mi-ai transmis prin actualul meu patron că bodyguarzii tăi o să mă scuipe şi o să mă dezbrace. Am venit la Palat, dar nu este adevărat că mi-am cerut scuze. Nu aveam de ce". Gigi Becali nu s-a oprit aici: "Pănă să ajung eu la Palat, Fane mi-a spus că abia s-a abţinut să nu-ţi rupă capul. Eşti obraznic şi, iţi repet, multe persoane nu te mai suportă". Replica, tot ironică, a venit imediat: "Eu am găt flexibil, mi se lungeşte, nu avea cum să mi-l rupă. Mă ingrozesc că mă luai tu la picioare". Becali nu a rămas dator: "Dacă ai curaj, mai vino o dată la Palat să-mi dai bună ziua. Mai dă o probă de curaj". In final, patronul stelist i-a mai spus lui MM că o să ajungă in prăpastie şi a incheiat: "Esti un tămpit la cap dacă tu crezi că am orgolii cu tine".

Gigi Becali: "Stoica este un Iuda!"

Patronul Stelei, Gigi Becali, a continuat şi ieri disputa cu Mihai Stoica: "Prin obrăznicia lui, Mihai Stoica este singurul care a reuşit să-mi deranjeze familia, nevasta, copiii, nepoţii, bodyguarzii şi prietenii. Toţi sunt intrigaţi. A stat la mine in casă, am făcut concedii impreună, iar ce a făcut el acum este un gest de Iuda. A muşcat măna care l-a hrănit". Referitor la ameninţările vizavi de actualul oficial al Unirii, Gigi Becali a precizat: "Nu l-am ameninţat, i-am spus doar că toată familia şi prietenii mei sunt impotriva lui. Un băiat mi-a spus: «Lasă-mă, şefule, să-l judec eu pe ăsta», dar i-am răspuns să stea liniştit, că-l vor judeca legea şi Dumnezeu". Totuşi, finanţatorul stelist a intărit faptul că nu poate garanta o eventuală intălnire dintre bodyguarzii săi şi Mihai Stoica: "După ce le-a arătat un deget, eu ce le mai pot face? Le-am spus să-l lase in pace, dar pănă la urmă s-or intălni ei pe undeva. Bodyguardul nici nu putea să mai conducă de nervi. Putea să dea dovadă de civilizaţie, la final, după ce a căştigat, venea la mine, dădeam noroc, dar el a făcut gesturile alea de om nebun". Gigi Becali a incheiat tot pe un ton ameninţător: "I-am spus că s-o găsi odată unul care-l linişteşte. Cineva vrea să-l judece el şi să răspundă in faţa legii. Nu mă mai interesează, sunt problemele lor".

"Zenga este profesionist"

Referitor la interesul rivalei Dinamo vizavi de Walter Zenga, care a pregătit şi gruparea din Ghencea, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a comentat: "Nu este adevărat că e un fost stelist. Zenga este un antrenor profesionist, iar Dinamo este o echipă pe care nu o poţi refuza. Toţi antrenorii vor performanţă, la fel şi Zenga, un om bun, un tehnician bun. Eu m-am inţeles bine cu el, ne-am despărţit prieteni".

×
Subiecte în articol: sport stoica gigi becali gigi becali