x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Copos l-a convins pe Andone

Copos l-a convins pe Andone

31 Mar 2010   •   00:00

Patronul Rapidului, George Copos, a ajuns la o înţelegere cu Ioan Andone, care va conduce miercuri primul antrenament al noii sale echipe. Informaţia a fost confirmată pentru GSP TV de impresarul Victor Becali, cel care l-a însoţit pe Andone la negocieri.

După discuţii ce s-au întins pe durata mai multor ore, Andone şi Copos s-au înţeles asupra unui contract valabil până la finalul sezonului, cu opţiune de prelungire pentru încă trei ani. Andone va avea drept obiectiv clasarea pe un loc de Europa League la vară şi câştigarea titlului în sezonul următor. În cele două luni până la terminarea campionatului, tehnicianul plecat de curând de la ŢSKA Sofia va încasa 45.000 de euro.

Fostul antrenor al giuleştenilor, Nicolae Manea, va rămâne în club pe postul de vicepreşedinte, iar secunzii Panait şi Iencsi vor activa şi în mandatul lui Andone. Stafful tehnic al giuleştenilor va fi completat doar cu Ion Manu, fostul portar al Rapidului şi al Sportului Studenţesc. Ioan Andone este al treilea antrenor al Rapidului în acest sezon, după Viorel Hizo şi Nicolae Manea.

×
Subiecte în articol: redactie