x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Coşmarul din Savoie

Coşmarul din Savoie

de Daniel Stan    |    16 Iul 2009   •   00:00
Coşmarul din Savoie
Sursa foto: Mihai Stetcu/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Dinamoviştii nu au reuşit nici de data aceasta să treacă de modesta echipă franceză de Liga a 3-a, Croix de Savoie, terminând la egalitate, 1-1, golul "câinilor" fiind reuşit de Gabriel Torje.



După eşecul cu formaţia din Liga a 6-a, Aix les Bains, scor 1-2, Dinamo a mai bifat o ruşine: 1-1 cu Croix de Savoie, formaţie din eşalonul 3. Este al treilea an consecutiv când "roş-albii" nu pot învinge modesta echipă franceză, precedentele rezultate fiind 0-1 şi 2-2. Singura mulţumire a preşedintelui executiv, Cristi Borcea, pare a fi revenirea lui Gabi Tamaş, care a şi jucat în repriza a doua şi a purtat şi banderola de căpitan.

"Gata, este jucătorul lui Dinamo", a confirmat oficialul "câinilor". Tamaş, care se află sub contract cu francezii de la Auxerre, va reveni sub formă de împrumut la Dinamo, după ce a fost aproape de a ajunge la campioana Belgiei, Standard Liege, echipă pregătită de Ladislau Bölöni.

PLEACĂ ŞI ADRIAN CRISTEA?
În schimb, după ce Marius Niculae se află aproape de a semna contractul cu Terek Groznîi, un alt dinamovist, Adrian Cristea, ar putea ajunge la gruparea rusă. Cecenii s-au interesat de situaţia lui Cristea, însă conducerea "roş-albilor" cere 2,5 milioane de euro.

"Am nevoie de altceva. Nu mă mai iubesc nici suporterii, nu ştiu ce motivaţie aş mai avea să rămân la Dinamo", a confirmat Cristea faptul că vrea să părăsească în cel mai scurt timp gruparea din Ştefan cel Mare.


Izvoranu, speriat de Ionel Ganea
Noul manager sportiv al lui Dinamo, Ionel Ganea, a început să-şi arate faţa dură. Prima victimă a "Ganezului" la gruparea din "Ştefan cel Mare" a fost mijlocaşul Silviu Izvoranu, care a fost nevoit să plece la nou-promovata Astra Ploieşti. "De când a venit la echipă a avut un comportament suburban. Ceartă pe toată lumea, jigneşte, rar poţi să vezi aşa ceva. M-a dat afară de la echipă pentru un motiv stupid. Cred că are nevoie de un control la cap.

Nu poţi să fi conducător când înjuri şi vrei să baţi jucătorii", a tunat Izvoranu. Preşedintele executiv, Cristi Borcea, nu a comentat incidentul, preferând o atitudine pacifistă: "Izvoranu s-a transferat la Astra Ploieşti, aceasta a fost decizia clubului".

×
Subiecte în articol: sport