x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CS OTOPENI – RAPID 1-2 ● “Nu puteam merge la nesfârşit din eşec în eşec”

CS OTOPENI – RAPID 1-2 ● “Nu puteam merge la nesfârşit din eşec în eşec”

de Marius Mihalcea    |    29 Oct 2008   •   00:00
CS OTOPENI – RAPID 1-2 ● “Nu puteam merge la nesfârşit din eşec în eşec”

Vasile Maftei este convins că, odată cu succesul obţinut în faţa ilfovenilor, luni seară, pe stadionul “Astra” din Ploieşti, lucrurile vor intra pe făgaşul normal.



Faptul că George Copos şi Fathi Taher îşi pasează unul altuia responsabilitatea conducerii clubului şi că jucătorii nu şi-au mai primit salariile de aproape două luni de zile nu-l îngrijorează foarte tare pe Vasile Maftei. “Pe noi nu ne interesează ce se întâmplă la nivelul conducerii, pe teren nu ne gândim la aşa ceva. Ne gândim şi la bani, ar fi culmea să nu ne gândim. Sunt nişte probleme cu banii, dar se vor rezolva. Nu îmi este frică de faliment. Şi pe vremea lui Copos au fost probleme cu banii, întârzieri de o lună şi jumătate, dar acum nu trebuie să facem mult tam-tam privitor la chestia asta”, a spus căpitanul giuleştenilor.

Victorie de moral

Maftei consideră că succesul cu Otopeniul are darul de a însănătoşi atmosfera în cadrul echipei: “Important este că am câştigat acest meci, avem două victorii consecutive şi un moral bun pentru următorul meci. Era clar că nu puteam merge la nesfârşit din eşec în eşec! Ştiu însă că astfel de momente există în viaţa fiecărei echipe, uitaţi ce se întâmplă acum la Steaua”. Concluzia a tras-o antrenorul Jose Peseiro: “Cred că după acest joc echipa a ieşit la suprafaţă”.

Lazăr refuză Steaua

Mijlocaşul Costin Lazăr, vizat pentru un transfer la Steaua în această iarnă, a spus ieri că nu doreşte să părăsească Rapidul: “Am toată stima pentru Dorinel Munteanu, dar eu nu vreau să plec de la Rapid. Şi mai ales să plec la o rivală din campionat. Şi din iarnă tot la Rapid vreau să joc, dacă voi mai fi dorit”. Altfel, George Copos a părut surprins de faptul că giuleştenii sunt în urmă cu salariile şi a apreciat că rezolvarea acestei probleme este strict de datoria lui Fathi Taher. “Dacă e aşa, înseamnă că domnul Taher nu s-a achitat de obligaţiile pe care şi le-a asumat atunci când a semnat cu Rapidul”, a declarat Copos.

×
Subiecte în articol: sport