x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa Romăniei - Lipsesc zece titulari

Cupa Romăniei - Lipsesc zece titulari

de Ionut Paduraru    |    26 Sep 2007   •   00:00
Cupa Romăniei - Lipsesc zece titulari
Sursa foto: Marin Raica/

Steaua va juca la Bacău fără zece titulari obişnuiţi, dar antrenorul Massimo Pedrazzini spune că vrea să căştige Cupa. Partida dintre FCM Bacău şi Steaua va fi transmisă in direct de Antena 1 in această seară, de la ora 20:30.

Steaua va juca la Bacău fără zece titulari obişnuiţi, dar antrenorul Massimo Pedrazzini spune că vrea să căştige Cupa. Partida dintre FCM Bacău şi Steaua va fi transmisă in direct de Antena 1 in această seară, de la ora 20:30.

Dacă in anii trecuţi "roş-albaştrii" nu au dat mare importanţă celei de-a doua competiţii interne, Pedrazzini a promis că jucătorii săi vor trata foarte serios meciul din 16-imi, deşi adversarul este o echipă din eşalonul secund. "Cănd joci cu Arsenal trebuie să pregăteşti bine meciul, iar cu Bacău, nu? Acesta nu e drumul corect. Fiecare meci e important şi trebuie să il căştigăm. Am discutat cu jucătorii şi e normal să dea totul pe teren", a spus Pedrazzini.

ABSENŢE. Aşa cum anunţa acum două zile preşedintele Valeriu Argăseală, Steaua va folosi la Bacău jucătorii care au evoluat mai puţin pănă acum. Astfel, Massimo Pedrazzini nu a convocat pentru acest meci nu mai puţin de zece titulari, care nici nu au participat la antrenamentul de ieri-dimineaţă. Zapata, Petre Marin, Nicoliţă, Ovidiu Petre şi Dică vor fi menajaţi, in timp ce Lovin, Goian, Croitoru şi Neşu sunt accidentaţi, iar Victoraş Iacob suspendat. In aceste condiţii, in prima echipă ar putea reveni Neaga, nefolosit in ultimele două partide. Deşi s-a antrenat ieri, Bicfalvi are puţine şanse să fie păstrat in lot, unde au fost chemaţi şi juniorii Sorin Strătilă, Ionuţ Mihai, Bogdan Mustaţă, Alexandru Lazăr şi Cristian Iancu.

In schimb, antrenorul lui FCM Bacău, Cristian Popovici, nu crede că echipa sa va fi avantajată de absenţele din trupa Stelei. "Zaharia a dat gol in Liga Campionilor, Baciu a fost mereu o soluţie bună in lipsa lui Goian, Golanski e valoros şi el, de Emeghara ce să mai zicem, transfer de peste un milion de dolari. Aşa că nu văd unde e echipa a doua. Steaua are lot de Liga Campionilor, nu există jucători slabi. Avem şanse mici, dar avem, şi ni le vom juca pănă la capăt. Mereu am pus probleme Stelei, sper să le punem mari probleme şi de data asta", a spus Popovici. "Steaua trece printr-o perioadă grea, nu-şi permite să joace la Bacău cu titularii şi am putea profita, dar ne trebuie şi noroc", a declarat şi preşedintele de onoare al băcăuanilor, Dumitru Sechelariu.

Surpriza Jiul

Jiul Petroşani a reuşit singura surpriză din prima zi a 16-imilor Cupei Romăniei Timişoreana. Echipa clasată pe locul 6 in Seria a II-a a eşalonului secund a invins cu 3-2 pe Farul, deşi constănţenii conduceau in minutul 10 cu 2-0. In rest, echipele din Liga 1 s-au impus ieri. Ceahlăul nu a avut nici o problemă in faţa divizionarei secunde Severnav Turnu Severin. Elevii lui Viorel Hizo au deschis scorul la mijlocul primei reprize, prin Ayza. După pauză, Golban şi Schumacher au dus scorul la 3-0 pentru nemţeni, gazdele reuşind doar golul de onoare, din penalty, in ultimul minut. Ceva mai multe probleme a avut Poli Timişoara in partida cu Prefab Modelu. Echipa din liga a doua a avut căteva şanse de a deschide scorul, dar a cedat după aproximativ o oră de joc, Abiodun, Rusic şi Gigel Bucur marcănd golurile calificării pentru bănăţeni.

Braşovul işi caută Gloria

In afară de meciul Stelei de la Bacău, cea mai interesantă confruntare de astăzi se anunţă a fi cea dintre FC Braşov şi Gloria Bistriţa. Lideri in Seria I a Ligii a 2-a, elevii lui Răzvan Lucescu (foto stănga) se află astfel in faţa primului examen serios din acest sezon, Gloria fiind una dintre revelaţiile inceputului de campionat. "Este un meci de cupă in care intălnim un adversar cu experienţă, puternic şi bine organizat, dar vom face tot posibilul să ne calificăm. Plecăm cu şansa a doua, insă ne vom bate tare de tot să mergem mai departe", a declarat inaintea meciului antrenorul "stegarilor". Partida FC Braşov - Gloria Bistriţa va fi transmisă in direct de Antena 1, cu incepere de la ora 16:15.

×
Subiecte în articol: sport bacau