x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa Uefa - Cu gandul la viitor

Cupa Uefa - Cu gandul la viitor

de Daniel Stan    |    27 Iul 2006   •   00:00

Cupa Uefa - Cu gandul la viitor

DISTRACTIE cu maltezii. Dupa ce in tur giulestenii si dinamovistii s-au impus cu scoruri clare, 5-0, respectiv 4-0, azi, retururile se anunta tot usoare
Rapid va evolua in deplasare, cu Sliema Wanderers, de la ora 19:00, in timp ce Dinamo primeste replica celor de la Hibernians Paola, de la ora 21:00. Ambele meciuri vor fi transmise in direct de TVR 1.

Dupa ce in prima mansa au invins cu 5-0, respectiv 4-0, Rapid si Dinamo nu au emotii in partidele de azi si se gandesc mai mult la tragerea la sorti de maine. Maltezii de la Sliema Wanderers si de la Hibernians Paola nu se pot lauda decat ca au mai bifat un sezon de Cupa UEFA. Poate si putina experienta.

SERIOZITATE. Rapidistii s-au deplasat ieri in Malta fara jucatorii Vali Negru si Zicu, primul accidentat, iar celalalt aflat in urma cu pregatirea, antrenorul Razvan Lucescu alcatuindu-i un program separat de antrenamente. De asemenea, portarul Andrei Marinescu nu a fost trecut pe lista UEFA si nu are drept de joc. Desi au invins in tur cu 5-0, vicecampionii sustin ca nu vor trata meciul cu superficialitate. "Suntem calificati in proportie de 99%, insa vom juca serios. Vom invinge din respect pentru suporteri si pentru noi insine. Trebuie sa ramanem concentrati", a declarat Nicolae Grigore. Echipa probabila: Minca - M. Constantin, Maftei, Sapunaru - Badoi, N. Grigore, R. Stancu, Arman Karamian - Buga, Griffiths, Burdujan.

ANTRENAMENT. Dupa 4-0 in deplasare, Mircea Rednic priveste relaxat meciul din aceasta seara, fiind preocupat mai mult de debutul sezonului intern. "Miza din jocul cu Hibernians este sa pregatesc partida cu FC National. Intr-adevar, este un joc oficial, dar, in acelasi timp, unul de pregatire pentru noi. Suntem obligati sa repetam succesul din tur si in fata propriilor suporteri", a declarat tehnicianul cainilor, care nu se va baza pe Moti, suspendat. Echipa probabila: Moss - Blay, L. Goian, R. Stefan, Pascovici - C. Munteanu, Margaritescu, Ropotan - Danciulescu - I. Ganea, Cl. Niculescu.

TAMAS, SUPARAT
Desi oficialii dinamovisti au declarat ca sunt dispusi sa faca orice pentru a-l readuce pe Gabi Tamas, se pare ca lucrurile stau altfel. Aflat la Moscova, unde se pregateste cu echipa secunda a lui Spartak, aparatorul are alta versiune. "Daca aceia din conducere faceau presiuni si ma doreau cu adevarat, acum eram la Dinamo. M-am plictisit de aceasta situatie. Rusii mi-au spus ca nu i-a mai cautat nimeni de la Dinamo. Nici cu Celta Vigo nu cred ca va iesi ceva, asa ca mai stau inca un an aici. La Dinamo nu pot pica din cer. Sunt dezamagit", a declarat Tamas site-ului suporterilor dinamovisti.

MAZILU, SCUMP
Inainte de plecarea spre Malta, antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, s-a aratat rezervat in privinta unui eventual transfer al lui Ionut Mazilu in Giulesti. "Este o problema delicata. Eu l-as vrea imediat, insa este un jucator foarte scump", a declarat tehnicianul visiniilor. Acesta a mai dezmintit atat venirea portarului Cristi Munteanu, cat si plecarea lui Vasilache la UTA. In acelasi timp, Vasile Maftei l-a ironizat pe directorul executiv al Stelei, Mihai Stoica, dupa scandalul de la finalul Supercupei. "Daca jucam Supercupa in Belgia, acum am fi fost scapati de el", a spus capitalul giulestenilor.

×
Subiecte în articol: sport