x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa UEFA - Semne bune

Cupa UEFA - Semne bune

de Delia Gomoescu    |    08 Ian 2007   •   00:00
Cupa UEFA  -  Semne bune
Sevilla a pierdut In campionatul Spaniei
Adversara Stelei in 16-imile Cupei UEFA e departe de a fi invincibila. Sevilla a pasit stramb in 2007, dupa ce a fost invinsa cu 1-2, la Zaragoza. La finalul jocului, doi dintre autorii golurilor s-au luat la bataie.

Sevilla a inceput noul an cu stangul. Adversara Stelei in "16"-imile Cupei UEFA a pierdut sambata seara pe terenul lui Real Zaragoza, in etapa a 17-a din Primera Division. Condusi cu 2-0, baietii lui Juande Ramos au reusit sa revina spre sfarsitul jocului, insa nu au putut evita esecul. Diogo a deschis scorul in minutul 14, iar Diego Milito (’51) a marit avantajul echipei lui Victor Fernandez. Andaluzii au reactionat bine, dar golul lui Luis Fabiano din minutul 70 a fost insuficient, astfel ca Sevilla a bifat a patra infrangere in actuala editie de campionat. Intalnirea de pe "La Romareda" s-a transformat in meci de box pe final, cand doi dintre autorii golurilor, Diogo si Luis Fabiano, au inceput sa se ia la pumni, spre stupefactia spectatorilor. Ei risca acum o suspendare drastica din partea Comisiei de Disciplina.

ECHIPA. Antrenorul Juande Ramos a folosit urmatoarea echipa: Palop - Daniel Alves, Javi Navarro, Escude, David (Maresca ’60) - Jesus Navas (Chevanton ’60), Poulsen, Renato, Adriano - Kanoute, Luis Fabiano. Steaua si Sevilla se vor intani la Bucuresti la 15 februarie.

STEAUA SE REUNESTE AZI
Pentru baietii lui Cosmin Olaroiu, vacanta ia sfarsit astazi, o data cu reunirea lotului, unde sunt asteptate si cele doua noi achizitii, Marius Croitoru si brazilianul Andrey Nazario, sosit aseara in Romania. Jucatorii echipei campioane vor efectua, de dimineata, vizita medicala la Institutul de Medicina Sportiva. Maine, stelistii vor pleca in Italia pentru un stagiu de pregatire la Coverciano, unde vor ramane pana la 20 ianuarie. Intre 23 ianuarie si 6 februarie, "ros-albastrii" vor efectua un turneu in Cipru, la Larnaca. Portarul Cornel Cernea spune ca nu se teme de concurenta sa sud-americana. "Ii doresc sa ii fie bine in Romania si sa ajunga sa joace alaturi de Ronaldo, Ronaldinho si de ceilalti brazilieni ai lui. Daca va apara cu Sevilla, sper sa o faca foarte bine si sa ne califice mai departe. Este clar ca-i valoros, pentru ca altfel nu ajungea in Ghencea", a spus portarul stelist. Cernea a adaugat ca, decat de goal- keeper-ul sud-american, mai degraba ii este frica de cantarul de la vizita medicala, pentru ca a mancat cam mult de Sarbatori, si asta se cunoaste.

×
Subiecte în articol: sport