x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Update: David Popovici, argint la Melbourne!

Update: David Popovici, argint la Melbourne!

de Redacția Jurnalul    |    18 Dec 2022   •   10:11
Update: David Popovici, argint la Melbourne!
Sursa foto: Hepta

David Popovici a obţinut locul 2 în finala probei de 200 de metri liber, la Campionatele Mondiale de înot în bazin scurt de la Melbourne.

Update :David Popovici a obţinut locul 2 în finala probei de 200 de metri liber,  la Campionatele Mondiale de înot în bazin scurt de la Melbourne.

Știre inițială:

David Popovici s-a calificat în finala în probei de 200 m liber, în ultima zi de competiţie la Campionatul Mondial de Nataţie în bazin scurt, de la Melbourne. Românul a parcurs cele opt lungimi de bazin în 1:42.31 min. şi a obţinut astfel biletul pentru marea finală.

Duminică dimineața, 18 decembrie, în ultima zi de concurs, Campionatul Mondial de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori (13-18 decembrie 2022) de la Melbourne (Australia) ne-a adus o nouă bucurie.

David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 m liber. Sportivul român în vârstă de 18 ani a parcurs cele opt lungimi de bazin în 1:42.31 min. și a obținut astfel biletul pentru marea finală.

La Melbourne, finala este programată tot duminică, 18 decembrie 2022, de la ora 11:50, ora României, a scris Federatia nationala de natatie pe pagina oficială.

Nu uitați! Competiția poate fi urmărită LIVE accesând link-ul de mai jos:

https://aquatics.eurovisionsports.tv

×
Subiecte în articol: David Popovici finala melbourne