x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dedicatie pentru Zenga

Dedicatie pentru Zenga

03 Mai 2005   •   00:00

La Iasi, Steaua incearca sa-si pastreze avansul fata de urmaritoare, dar sa obtina si o infuzie de moral dupa tensiunile aparute in urma infrangerii de la Constanta si amplificate dupa succesul chinuit in fata Sportului Studentesc.



  • de MIHAI IGIROSANU

  • CA UN ZID. In tur, Steaua a atacat cu toate liniile, inclusiv prin Paraschiv (centru) si Ghionea (dreapta), dar n-a putut strapunge apararea moldava
    Atmosfera tensionata din Ghencea a aparut tocmai cand intre conducerea Stelei si antrenorul Zenga fusesera demarate negocierile pentru prelungirea contractului.

    INGHETARE. Cu cateva zile inaintea partidei cu Farul, in biroul lui Gigi Becali de la Hotelul "Marriott" incepeau tratativele dintre patron, presedintele executiv, Mihai Stoica, si Walter Zenga. "Este vorba despre un contract mai mare de un an, pentru ca deja discutam despre un plan concret de viitor", spunea Mihai Stoica in acea perioada. Negocierile au "inghetat" momentan, iar toate declaratiile lui Zenga lasa clar de inteles ca italianul nu ar mai fi interesat sa continue in Ghencea chiar daca va castiga cel de-al 22-lea titlu din istoria clubului.

    VARIANTE. Desi patronul Gigi Becali pare sa bata in retragere, declarand ca "Steaua este campioana si Zenga este cel mai bun antrenor din Romania", tot mai multe voci au inceput sa lanseze deja variantele pentru inlocuirea italianului. Hagi si Olaroiu sunt numele cel mai des rostite. Primul are foarte putine sanse sa castige titlul cu Galatasaray si de a continua in Turcia, iar al doilea este in voga la Timisoara, dar a ramas in relatii excelente cu Gigi Becali. "Sunt antrenorul lui Poli si raman la Timisoara", a reactionat ieri Cosmin Olaroiu.

    REVANSA. Stelistii n-au uitat ca iesenii le-au provocat, in tur, singura infrangere de pe teren propriu (0-1), chiar la cateva zile dupa calificarea obtinuta la Sofia in grupele Cupei UEFA. Jucatorii ros-albastrilor au declarat ca vor sa razbune insuccesul respectiv si sa-i dedice eventuala victorie de astazi antrenorului Walter Zenga, fata de care si-au manifestat sprijinul.

    BANI PENTRU SINISTRATI
    Stelistii au plecat aseara spre Iasi, cu trenul, urmand ca maine sa plece direct spre Galati, acolo unde duminica vor evolua in fata Otelului. In vederea partidei de astazi, Zenga va fi lipsit de aportul lui Laurentiu Dinita, accidentat. In aceste conditii, Steaua ramane, practic, fara nici un atacant de meserie, Andrei Cristea si Dica nefiind decat solutii de criza pentru acest post. Conducerea lui "Poli" Iasi a anuntat ieri ca 20% din incasarile meciului cu Steaua vor fi donate sinistratilor din judetul Timis. Se anunta o afluenta mare de public, iar biletele costa 50.000 de lei, la peluze si 100.000 de lei la tribune. De asemenea, moldovenii au mai trimis si 50 de pachete unor familii nevoiase din Iasi.
    ×
    Subiecte în articol: sport zenga