x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Despărţire de catifea

Despărţire de catifea

de Daniel Stan    |    20 Mai 2009   •   00:00
Despărţire de catifea
Sursa foto: Darius Mitrache/Gazeta Sporturilor

Remiza cu Gloria Buzău a adus despărţirea dintre Nicolo Napoli şi Universitatea Craiova, părţile ajungând la un acord civilizat, tehnicianul italian fiind de acord cu clauzele impuse de patronul Adrian Mititelu.



Principalul finanţator al Univesităţii Craiova a uitat de nervii de după partida cu Gloria Buzău şi a încheiat colaborarea cu antrenorul Nicolo Napoli pe cale amiabilă.

"Aşa am crezut că este mai bine pentru echipă. Oricum, decizia cu privire la prelungirea contractului lui Nicolo Napoli o luasem de câteva luni, dar nu vreau să mai vorbesc despre ce a fost. Problema se punea dacă termină sau nu acest campionat. Am vrut un şoc la echipă", a declarat Adrian Mititelu.

 Acesta a mai adăugat: "Sper să fie o mutare pozitivă, oricum ne-am înţeles pe cale amiabilă pentru rezilierea contractului, ajunsesem într-o situaţie dificilă. Nu conduc eu, avem tehnicieni care sunt preocupaţi, eu doar le dau idei. Sper ca ambiţiile mele să-i îndârjească mai mult şi să bată Rapidul în Giuleşti".

SPERĂ SĂ PROGRESEZE
Patronul grupării din Bănie a lăsat de înţeles că tehnicianul italian poate reveni la Univesitatea: "Nu ne-am dat cu parul în cap. Napoli îşi va primi în continuare banii din contract, precum şi prima dacă echipa se va califica în Europa League. Reproşurile mele vizavi de antrenor rămân în secret, am rămas în relaţii amiabile, cel puţin aşa sper. I-am spus că, în funcţie de progresul pe care îl va face în următorii ani, are şanse mari să se întoarcă la Craiova".

Meciul de sâmbătă, cu Rapid, programat la ora 21:00 (în direct la GSP TV), va fi pregătit de secundul Ionel Gane, care, deşi fusese anunţat că este demis şi el, a fost iertat de Adrian Mititelu. Supervizor va fi managerul general, Ilie Balaci, care însă nu are responsabilitatea rezultatelor din aceste ultime trei etape.

×
Subiecte în articol: sport