x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Deturnat în Giuleşti

Deturnat în Giuleşti

de Mihai Igirosanu    |    23 Ian 2008   •   00:00
Deturnat în Giuleşti
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

Deşi a tras cât a putut de mult de Daniel Pancu, Gigi Becali nu a reuşit să-l con­vingă pe fostul internaţional să semneze cu gruparea din Ghencea, jucătorul alegând să revină la marea sa dragoste, Rapid.

Deşi a tras cât a putut de mult de Daniel Pancu, Gigi Becali nu a reuşit să-l con­vingă pe fostul internaţional să semneze cu gruparea din Ghencea, jucătorul alegând să revină la marea sa dragoste, Rapid.

O întreagă tevatură ieri pe marginea viitoarei destinaţii a lui Daniel Pancu, liber de contract după ce şi-a reziliat contractul cu Bursaspor. Cu ajutorul verilor săi, Ioan şi Victor Becali, care sunt impresarii fotbalistului, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, l-a ademenit pe Pancone cu un contract pe trei ani, în valoare totală de 550.000 de euro.

 

EŞEC. Discuţiile s-au purtat la palatul lui Gigi Becali din Aleea Alexandru, acolo unde şi-a făcut la un moment dat apariţia şi selecţio­ne­rul Victor Piţurcă, acesta spu­nându-i, din câte se pare, lui Pancu faptul că semnarea unui contract cu Steaua l-ar putea ajuta să revină în circuitul echipei naţionale. Deşi Pancu părea cu mai mult de un picior în curtea Stelei, bomba a explodat câteva ore mai târziu: Pancu semnează cu Rapid! Anunţul oficial l-a făcut secretarul general al giu­leştenilor, Cristian Costache. “Ne-am înţeles cu Pancu, care a fost solicitat în mod special de Mircea Rednic”, a declarat Costache. Un rol deosebit la detur­narea lui Pancu din Ghencea în Giuleşti l-a avut Gigi Corsicanu’, li­derul Ligii Suporterilor Rapidişti.

 

“Alba-neagra” cu Neaga

Autorul golului prin care Stea­ua a câştigat derby-ul cu Di­namo (1-0), din tur, Adrian Nea­ga, este eroul unui episod mai puţin plăcut. Anunţat pe lista dis­ponibilizaţilor, Neaga va fi men­ţinut totuşi în lot, dar doar la insistenţele lui Ma­rius Lăcă­tuş. “Nu-l mai dau afară pe Nea­ga. M-au convins Adrian Ilie şi Marius Lăcătuş să-l păs­trez. Lăcătuş i-a dat o şansă lui Nea­ga, nu eu, dar el tot de vân­zare rămâne”, a dezvăluit Gigi Becali.

mihai.igirosanu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport pancu