x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Diferenţă de valoare

Diferenţă de valoare

de Marius Mihalcea    |    18 Mai 2009   •   00:00
Diferenţă de valoare
Sursa foto: David Moldovan/Gazeta Sporturilor

În vreme ce campioana en-titre aproape că şi-a asigurat prezenţa în Europa League, trupa selecţionerului Răzvan Lucescu mai are doar şanse infime să ajungă în lumea bună a fotbalului încă din primul an de la revenirea în Liga 1.



Dornic să lase Braşovul în Europa League, Răzvan Lucescu şi-a văzut visele năruite sâmbătă seară, Ilyes şi compania pierzând războiul din Gruia, cu CFR.

"Pe final, valoarea deosebită a jucătorilor de la CFR a făcut ca acest meci să se termine 2-0 pentru gazde.  Două lucruri au făcut diferenţa, accidentarea lui Rui Duarte şi intrarea pe teren a lui Diego Ruiz. A fost un meci echilibrat, i-am surprins pe cei de la CFR pe contraatac în multe momente, dar nu am avut inspiraţie la finalizare în multe momente.

Pentru noi este ceva extraordinar să ajungem cu patru etape înainte de final să ne batem pentru Europa League. Să nu uităm că acum un an FC Braşov era o echipă de locul 11 în Liga a 2-a, chiar dacă noi nu am avut presiunea altor formaţii care au investit mult în jucători", a declarat proaspătul selecţioner al României, care, încântat de felul cum a fost primit de fanii CFR-ului, nu a exclus varianta ca "tricolorii" să mai joace la Cluj şi alte meciuri oficiale în afara celui de tristă amintire cu Lituania.

TRAG LA LOCUL 2
De partea cealaltă, tehnicianul feroviarilor, Antonio Conceicao, a spus: "Mi-aş dori să ajungem cel puţin pe locul doi, dar acest lucru nu depinde doar de noi. Oricum, eu le cer jucătorilor ca până la finele campionatului să fie profesionişti şi să urcăm cât mai sus în clasament. Suntem uniţi, solitari, iar o echipă campioană trebuie să se lupte pentru un loc cât mai bun".

×
Subiecte în articol: sport