x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Boştină şi Blay, absenţi!

Dinamo - Boştină şi Blay, absenţi!

de Daniel Stan    |    12 Iun 2008   •   00:00

“Cîinii” s-au reunit ieri sub comanda noului staff tehnic, Mircea Rednic şi Jean Vlădoiu, la prima strigare în vederea noului sezon fiind prezenţi 20 de jucători.



“Cîinii” s-au reunit ieri sub comanda noului staff tehnic, Mircea Rednic şi Jean Vlădoiu, la prima strigare în vederea noului sezon fiind prezenţi 20 de jucători.

LOT. Printre noutăţi s-au numărat Andrei Cristea, singurul transfer cert pînă în acest moment, Matache, Homei, Ilie Iordache şi Mihai Damaschin, reveniţi după împrumuturi la alte echipe. Au absentat Gabi Boştină şi George Blay, neştiindu-se nimic de situaţia lor. “Obiectivele la Dinamo sînt aceleaşi de 50 de ani. Se cunosc, nu mai trebuie să le mai repet”, a declarat administratorul delegat al roş-albilor, Cornel Dinu. La rîndul său, Mircea Rednic a precizat: “Revin pentru a repeta performanţele din sezonul 2006-2007, ba chiar îmi doresc mai mult. Nu pot spune acum nimic în legătură cu lotul de jucători, va fi definitivat la finele lunii”. Tehnicianul a avansat şi numele jucătorilor puşi pe lista de transferuri. Este vorba de Galliquio, Todorovski, Mărgăritescu şi Cătălin Munteanu. Transferat de la Poli Iaşi, fostul stelist Andrei Cristea este convins că va avea un sezon bun cu noua sa echipă: “Va fi un an foarte greu, tensiunea este mare. Nu îmi va fi greu pentru faptul că am jucat la Steaua, sînt profesionist, iar din acest moment nu îmi doresc decît performanţe cu Dinamo. Şi nu mă îndoiesc că aşa va fi. Am fost foarte bine primit, am ajuns la o echipă mare”.

Rednic i-a “mazilit” pe Mărgăritescu şi pe Munteanu

Lista neagră a lui Mircea Rednic a existat, iar la reunirea de ieri s-au aflat primele nume care vor părăsi echipa. Dacă antrenorul nu a comentat, Cornel Dinu a fost tranşant: “Este clar, Mărgăritescu şi Cătălin Munteanu nu mai intră în vederile echipei tehnice şi se caută soluţii pentru ei. Există tratative, vom vedea ce va fi”. O ofertă certă pentru amîndoi există de la gruparea germană de ligă secundă, Kaiserslautern. Surse din cadrul clubului susţin că pentru “China” se cer 500.000 de euro, în timp ce Munteanu ar costa doar 200.000 de euro. Dacă tranzacţia s-ar realiza, cei doi ar putea fi coechipieri cu fostul stelist Victoraş Iacob. La primul antrenament de ieri a fost prezent şi fostul golgeter al “cîinilor” Claudiu Niculescu, aflat în vacanţă. “Nu puteam să nu fiu alături de foştii colegi. Inima mea a rămas la Dinamo şi voi reveni sigur la echipa mea de suflet”, a declarat “Claugol”.

×
Subiecte în articol: sport