x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Ion Marin, confirmat

Dinamo - Ion Marin, confirmat

de Vicentiu Neagoe    |    Mihai Igirosanu    |    01 Mar 2006   •   00:00
Dinamo - Ion Marin, confirmat

Conducerea dinamovista a anuntat ieri componenta definitiva a staff-ului tehnic pentru acest retur. Director tehnic va fi Cornel Dinu, Ion Marin a fost instalat antrenor principal, iar "secunzi" vor fi Florin Tene si italianul Marco Onetto.

Aflat sub contract cu divizionara B FC Bihor, Ion Marin a fost repede convins, luni seara, sa revina dupa cinci ani pe banca tehnica a lui Dinamo. In sezonul 2001-2002, cuplul Cornel Dinu - Ion Marin a reusit eventul.

INTERIMAR. "In momentul acesta, Dinamo trece printr-o criza. Preluarea echipei acum implica niste riscuri foarte mari. Dar noi, dinamovistii, avem, pe langa multe rele, si o calitate: atunci cand este nevoie de noi, indiferent cat este de greu, ne adunam si punem umarul sa urnim «caruta»", a declarat ieri noul antrenor al trupei din Stefan cel Mare. Cel poreclit "Sapaliga" va semna un contract valabil pana la finalul acestui campionat, cu obiectiv de castigare a titlului. Totusi, din cate se pare, Ion Marin este doar o solutie de moment, pentru ca din vara urmeaza a reveni Ioan Andone, care nu isi va mai prelungi contractul cu Omonia Nicosia. In cantonamentul de la Saftica, Ion Marin a fost prezentat ieri lotulului dinamovist. Alaturi de directorul tehnic, Cornel Dinu, "Sapaliga" a purtat o discutie de aproximativ o ora.

TURCU SE VEDE PATRON
Dupa ce declarase ca va parasi Dinamo dupa plecarea lui Ioan Becali, actionatul Vasile Turcu s-a razgandit ieri, spunand ca totul a fost o reactie nervoasa. Mai mult, el l-a amenintat ieri pe presedintele Consiliului de Administratie, Nicolae Badea. "Poate nu o sa plec de la Dinamo, poate am bani si cumpar toate actiunile de la Badea si pleaca el, nu eu. Poate nu o sa mai plece nici Giovanni...", a spus Turcu. Acesta sustine ca nu exista motive temeinice pentru indepartarea presedintelui Ioan Becali. "De ce s-au gandit sa-l dea afara? Ca a platit datoriile la stat? Pentru ca dupa multi ani, salariile erau achitate la zi? Cand incepuse ca lucrurile sa se aseze, la Dinamo iar e haos si asta pentru ca vor unii si altii".

OFERTA PENTRU PETRE BUDURU
Presedintele divizionarei B Astra Ploiesti, Petre Buduru (foto), a confirmat ieri ca mai multi actionari ai FC Dinamo i-au propus sa revina la clubul din Stefan cel Mare. "Am discutat o problema legata de transferul lui Dennis Serban si am ajuns la alte discutii, unde mi s-a propus revenirea la Dinamo. Nu s-a pus problema sa devin presedinte sau administrator. A fost doar o discutie de principiu", a declarat Buduru. Se pare ca acesta ar fi conditionat preluarea postului de rezolvarea diferendelor la nivelul actionarilor si de alcatuirea unui Comitet Executiv care sa conduca destinele clubului. Buduru a cerut timp de gandire pana vineri, cand va reveni in tara si patronul Astrei Ploiesti, Ioan Nicolae.
×
Subiecte în articol: sport dinamo marin