x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO / Lobonţ la Rubin Kazan

DINAMO / Lobonţ la Rubin Kazan

de Daniel Stan    |    09 Dec 2008   •   00:00
DINAMO / Lobonţ la Rubin Kazan

Surse din cadrul grupării din Ştefan cel Mare susţin că portarul Bogdan Lobonţ s-a înţeles, prin intermediul firmei ISM, cu diriguitorii noii campioane a Rusiei, Rubin Kazan.



După parafarea oficială a tranzacţiei, roş-albii vor încasa 1,5 milioane de euro în schimbul internaţionalului în vârstă de 30 de ani, care va avea un salariu stagional de 500.000 de euro, plus alte bonusuri de performanţă. Lobonţ mai are contract cu Dinamo până în vara anului 2010, însă a primit asigurări din partea conducătorilor că nu se vor opune unui transfer în cazul unei oferte care să satisfacă financiar ambele părţi.

COLEG CU DORIN GOIAN?
Astfel, "Lobby" va evolua cu Rubin direct în grupele ediţiei viitoare a Ligii Campionilor, putând fi coechipier cu Dorin Goian, aflat, la rândul lui, în atenţia oficialilor grupării din Kazan, care ar fi pregătit deja alte 3 milioane de euro pentru aducerea stoperului stelist. La Dinamo va reveni Claudiu Niculescu, acesta bătând ieri palma cu preşedintele executiv, Cristi Borcea, care a insistat pentru repatrierea lui "Claugol". Aseară, Borcea şi Niculescu aşteptau răspunsul decisiv din partea ciprioţilor de la Omonia Nicosia, echipa unde este legitimat în prezent, şi, dacă totul va fi OK, Dinamo va trebui să achite 120.000 de euro. Tot ieri, Lucian Goian şi Ze Kalanga au discutat cu Cristi Borcea despre viitorul lor la echipă, ei urmând să primească un răspuns. O altă mutare a câinilor va fi transferul lui Scutaru de la FC Timişoara, care a evoluat sub formă de împrumut pentru FC Buftea.

×
Subiecte în articol: sport