x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Mai aproape de Benfica

Dinamo - Mai aproape de Benfica

de Daniel Stan    |    20 Ian 2007   •   00:00
Dinamo  -  Mai aproape de Benfica

"Cainii" au efectuat vizita medicala si pleaca azi in Portugalia. In stagiul de pregatire de la Rio Mayor, dinamovistii vor sustine cinci partide de verificare, dintre care doua in compania echipelor de prima liga Academica Coimbra si Uniao Leiria.

"Cainii" au efectuat vizita medicala si pleaca azi in Portugalia. In stagiul de pregatire de la Rio Mayor, dinamovistii vor sustine cinci partide de verificare, dintre care doua in compania echipelor de prima liga Academica Coimbra si Uniao Leiria.

In aceasta dimineata, la ora 6:20, Dinamo va pleca in primul stagiu centralizat de pregatire, in Portugalia, in localitatea Rio Maior, aflata la 90 de kilometri de Lisabona. Ieri, "cainii" au efectuat vizita medicala, iar antrenorul Mircea Rednic a decis sa opreasca in lot doar 22 de jucatori, renuntand la sud-coreeanul Cho si la brazilianul Tato de Canto.

FARA TEAMA. De asemenea, tehnicianul dinamovist l-a trimis la echipa secunda pe sarbul Stanici. "S-a intors din vacanta nepregatit si cu multe kilograme in plus", a argumentat Rednic. La finalul vizitei medicale, Danciulescu a declarat: "Nu a fost vorba de kilograme in plus. In primul rand, eu respect programul impus de mine, apoi cel al antrenorului. In Portugalia vom juca cu echipe care au acelasi stil ca Benfica. Stiu ca vom fi spionati, dar nu ne este teama. Ne spionau oriunde am fi mers".

La randul lui, Catalin Munteanu nu se gandeste decat la titlu: "Primul si cel mai important obiectiv este castigarea campionatului. E bine ca mergem in Portugalia, ne acomodam cu fusul orar in perspectiva meciului cu Benfica. Cu siguranta ne vor spiona, dar noi ne vedem de treaba noastra".

PROGRAM. "Cainii" vor sustine cinci partide de verificare, dintre care patru cu echipe portugheze si una cu formatia rusa Lokomotiv Moscova, la 23 ianuarie. Restul programului este urmatorul: 21 ianuarie cu Vitoria Guimaraes, din Liga 2, 25 ianuarie cu Academica Coimbra, 30 ianuarie cu Uniao Leiria, ambele din prima liga, si 1 februarie cu Rio Maior, din Liga 3, in ultimul joc al turneului. Revenirea in tara este programata la data de 3 februarie.
TESTE
"Benfica are prima sansa, insa noi ne vom pregati intens pentru cele doua meciuri in stagiul din Portugalia. Sunt multumit de adversarii pe care ii vom intalni"
  • Mircea Rednic, antrenor Dinamo
  • Incredere
    Administratorul delegat al "cainilor", Cornel Dinu, a declarat ca Lobont este cel mai bun transfer din aceasta iarna. "Am o sensibilitate pentru Bogdan. Ii doresc succes nu doar la Dinamo, unde a contat foarte mult si in sezonul 2001-2002, cand am cucerit titlul, dar si la echipa nationala. Revenirea lui reprezinta cel mai bun transfer pentru noi", a declarat oficialul dinamovist. Acesta a mai adaugat: "Cantonamentul din Portugalia a fost ales foarte bine".

    Asteptare
    Antrenorul Mircea Rednic nu a ascuns faptul ca isi mai doreste un atacant. Surse din club sustin ca in cantonamentul din Portugalia ar urma sa ajunga rusul Kovalenko, de la Standard Liege, negocierile fiind purtate in secret de tehnicianul dinamovist. Tot la Rio Maior este asteptat un brazilian. Altfel, Rednic nu vrea sa dea inapoi in ceea ce priveste amendarea lui Ze Kalanga, pentru cele opt zile intarziere. "Trebuie sa plateasca", a spus "Puriul".

    ×
    Subiecte în articol: sport Portugalia