x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO - PANATHINAIKOS: Încrezători

DINAMO - PANATHINAIKOS: Încrezători

de Daniel Stan    |    01 Oct 2009   •   00:00
DINAMO - PANATHINAIKOS: Încrezători
Sursa foto: Mihai Şteţcu/Gazeta Sporturilor/Intact images

Deşi vor evolua fără spectatori, "câinii" speră să bifeze a doua victorie în Grupa F din Europa League, după cea de la Graz, însă nu vor beneficia de doi dintre jucătorii de bază, N'Doye şi Niculae.



Antrenorul Dario Bonetti i-a spionat pe grecii de la Panathinaikos duminica trecută, în derby-ul Atenei cu AEK, scor 1-0, şi susţine că trupa lui Henk Ten Cate este cea mai puternică din grupă. "Grecii au o echipă foarte bună şi individualităţi de marcă, anume Gilberto Silva, Leto sau Katsouranis. În schimb, am scăpat de Djibril Cisse, un fotbalist periculos. Panathinaikos este cea mai puternică din grupă, dar asta nu înseamnă că ne sperie. Cu siguranţă le vom ţine piept", a declarat Bonetti. Tehnicianul italian a mai adăugat: "Suntem încrezători. Fiecare meci e diferit, nu mă iau după ce am văzut în partida cu AEK. Pentru noi, va conta foarte mult lipsa fanilor, dar asta este, trebuie să ne descurcăm. O altă problemă este faptul că nu-i vom avea la dispoziţie pe N'Doye şi Marius Niculae". În celălalt meci din Grupa F, Galatasaray Istanbul va întâlni pe teren propriu pe Sturm Graz.

Grecii, nervoşi

Delegaţia lui Panathinaikos a ajuns ieri, puţin după prânz, la Bucureşti, de la Aeroportul "Henri Coandă" plecând direct la Hotelul Crowne Plaza. La sosire, jucătorii greci, în frunte cu antrenorul Henk Ten Cate, au fost foarte nervoşi, tehnicianul olandez fiind la un pas de a agresa un cameraman care încerca să-l filmeze. De asemenea, nici un fotbalist elen nu a dorit să ofere declaraţii. La partida din această seară PAO va fi susţinută de 125 de suporteri, care vor sta în lojele stadionului Dinamo.

"Panathinaikos este o formaţie periculoasă, are cinci victorii din tot atâtea meciuri în campionat. Mi-aş dori şi eu o asemenea linie de clasament"
Dario Bonetti - antrenor Dinamo

×
Subiecte în articol: sport