x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo – Pandurii 1-2: Cu botul pe labe

Dinamo – Pandurii 1-2: Cu botul pe labe

de Daniel Stan    |    10 Apr 2008   •   00:00
Dinamo – Pandurii 1-2:  Cu botul pe labe
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

După ce etapa trecută a învins liderul CFR chiar la Cluj, trupa lui Eugen Neagoe a trecut aseară şi de Dinamo, tot în deplasare, declanşînd furtuna în Ştefan cel Mare şi ajungînd la al şaselea succes consecutiv.

După ce etapa trecută a învins liderul CFR chiar la Cluj, trupa lui Eugen Neagoe a trecut aseară şi de Dinamo, tot în deplasare, declanşînd furtuna în Ştefan cel Mare şi ajungînd la al şaselea succes consecutiv.

Sufocaţi de scandaluri in­terne, “cîinii” au intrat pe teren doar cu gîndul la în­deplinirea singurului obiectiv care le-a mai rămas într-un sezon ratat: un loc de Cupa UEFA.

 

COŞMAR. Trupa lui Eugen Neagoe a dat emoţii tribunelor, însă golul a venit pe contraatac, autor Mi­randa (’32). Campionii au crezut pro­babil că victoria va veni de la sine, în­să în ul­timele minute au trăit un adevă­rat coşmar. După ce Liviu Ga­nea a ratat cu poarta goală, iar Adrian Cristea şi-a bătut joc de un penalty (’81), Alexandru Piţurcă (’87) şi Ar­rieta (’88) i-au pus pe “cîini” cu bo­tul pe labe. “Nu mă aş­teptam să ie­şim în aplauze. La pauză le-am spus băieţilor că vom cîştiga, nu m-am gîn­dit la un egal. Am avut şi noroc, dar ăsta e fotbalul, greşeala aşteap­tă”, a declarat, la final, tehnicianul gor­jenilor. De partea cealaltă, “silenzio stampa”, şefii întrînd în şedinţă imediat după ultimul fluier.

 

CONTESTAŢI. Deşi abia din vară va deveni antrenorul lui Di­na­mo, Mircea Rednic nu are linişte. “Pu­riul”, care ieri a împlinit 46 de ani, a avut parte de acelaşi tra­­ta­ment din partea unei părţi a su­­por­terilor dinamovişti. În loc de “La Mulţi Ani!”, galeria a strigat la în­ce­putul partidei “Rednic, eşti o mi­ze­rie!”. Totuşi, du­pă eşecul de aseară Rednic va prelua echipa mai de­vre­me. Posibil chiar de astăzi. Fanii lui Dinamo şi-au re­vărsat frustrările pe jucători, pe care i-au catalogat cu apelativul de “Mercenari”. Nici ac­ţionarii nu au scăpat: “Conducere de rahat, pe Dinamo a-i în­gropat!”.

 

daniel.stan@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport