x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Probleme medicale

Dinamo - Probleme medicale

de Marius Mihalcea    |    11 Iul 2008   •   00:00

După partida de verificare susţinută miercuri, 2-2 cu Croix de Savoie, formaţie de amatori ce activează în liga a treia franceză, cîţiva dintre elevii lui Mircea Rednic au acuzat probleme medicale şi nu au mai putut lua parte la şedinţa de pregătire de a doua zi.



După partida de verificare susţinută miercuri, 2-2 cu Croix de Savoie, formaţie de amatori ce activează în liga a treia franceză, cîţiva dintre elevii lui Mircea Rednic au acuzat probleme medicale şi nu au mai putut lua parte la şedinţa de pregătire de a doua zi. Astfel, brazilianul Thiago, care a suferit o leziune la piciorul drept, Matache, Ropotan, Torje şi Adrian Cristea au avut ieri-dimineaţă un program separat faţă de restul lotului, ultimii trei lucrînd numai cu preparatorul fizic Constantin Niculae. În schimb, fundaşul sîrb Pekarici, care a suferit de probleme musculare şi a ratat o bună parte din stagiul de pregătire din Germania, s-a recuperat complet şi a evoluat în repriza a doua a meciului cu Croix de Savoie.

PENTRU BANI. Altfel, Giani Kiriţă a declarat pentru dinamovişti.ro că va veni la Dinamo doar în cazul în care va recupera toţi banii de la Ankaragucu, actualul său club: "Nu pot să renunţ aşa uşor la acei bani, fiindcă e o sumă importantă. Cînd am plecat de la Gaziantepspor am făcut la fel, am lăsat de la mine, am renunţat la o sumă destul de mare, dar acum nu voi mai proceda aşa, pentru că sînt bani munciţi de mine, nu i-am furat". Dinamo va juca azi al doilea amical din cadrul stagiului de pregătire din Franţa, cu SC Bastia.

×
Subiecte în articol: sport