x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Radu Ştefan, definitiv la Lazio

Dinamo - Radu Ştefan, definitiv la Lazio

de Daniel Stan    |    25 Iun 2008   •   00:00
Dinamo - Radu Ştefan, definitiv la Lazio

Conducerea "cîinilor" a parafat ieri transferul, după ce a purtat negocieri cu preşedintele grupării romane, Claudio Lotito. Dinamo urmează să încaseze 4,2 milioane de euro.



Se pregătesc Lobonţ şi Moţi

Conducerea "cîinilor" a parafat ieri transferul, după ce a purtat negocieri cu preşedintele grupării romane, Claudio Lotito. Dinamo urmează să încaseze 4,2 milioane de euro.

După ce luni au reuşit transferul brazilianului Thiago de la Sheriff Tiraspol, oficialii roş-albilor au avut şi ieri o zi plină. În jurul prînzului, s-a parafat transferul definitiv la Lazio al lui Radu Ştefan, care era împrumutat la gruparea romană pînă la finele acestei luni.

SECRETOMANIE. Unul dintre acţionarii dinamovişti, Vasile Turcu, a consfirmat tranzacţia, la care au mai participat, pe lîngă preşedintele lui Lazio, Claudio Lotito, impresarul jucătorului, Ioan Becali, şi preşedintele CA, Nicolae Badea. "În iarnă nu s-a semnat decît un precontract, dar de acum Ştefan Radu este jucătorul lui Lazio Roma. Nu poate decît să ne bucure acest transfer, mai ales că a plecat la o echipă mare", a declarat Turcu. Gruparea din Ştefan cel Mare urmează să încaseze 4,2 milioane de euro, după ce, pentru împrumutul pe 6 luni, a primit 1,2 milioane de euro. Negocierile de ieri s-au purtat şi pentru Cosmin Moţi, care este foarte aproape de a redeveni coechipier cu Radu Ştefan. Surse din club susţin că Nicolae Badea a ajuns deja la un acord cu Lotito, singura problemă fiind suma de transfer. De altfel, aseară, conducerea dinamovistă s-a întrunit într-o şedinţă de urgenţă, unde urma să se stabilească bugetul care va fi alocat pentru viitoarele transferuri după plecările lui Mărgăritescu, Cătălin Munteanu şi, posibil, Moţi şi Lobonţ. "Vom face o echipă mare. Acum există un buget care ne permite", a mai adăugat Vasile Turcu.

Bassong este aproape "cîine"

Jucătorul dorit cu insistenţă de Mircea Rednic, este vorba de francezul Sebastien Bassong, ar putea ajunge în aceste zile în cantonamentul "cîinilor" din Germania. Negocierile cu actuala sa echipă, Metz, au fost definitivate, mai rămînînd ca oficialii dinamovişti să se înţeleagă şi cu jucătorul asupra contractului. Dacă totul va fi OK, Dinamo va achita francezilor 800.000 de euro, oferindu-i jucătorului un salariu stagional de 250.000 de euro. Bassong mai este dorit şi de Loţi Bölöni, la Standard Liege. Aseară roş-albii au disputat primul amical al noului sezon, în compania nemţilor de la Entracht Braunschweig.

×
Subiecte în articol: sport