x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO/Ropotan mai aşteaptă

DINAMO/Ropotan mai aşteaptă

de Daniel Stan    |    11 Feb 2009   •   00:00
DINAMO/Ropotan mai aşteaptă

Telenovela transferului mijlocaşului la Dinamo Moscova durează de aproape două luni, negocierile continuând şi ieri între preşedintele executiv, Cristi Borcea, şi directorul sportiv al ruşilor, Vladimir Bondarenko.



Luni seară, transferul lui Adrian Ropotan la Dinamo Moscova era ca şi realizat, iar jucătorul urma să plece în Spania, acolo unde gruparea rusă se află în cantonament. Ieri dimineaţă, tranzacţia se blocase din nou, aşa cum s-a întâmplat în ultimele două luni în câteva rânduri. "Transferul lui Ropotan nu s-a făcut. Nu se ştie dacă se va mai realiza, aşteptăm. Poate azi, poate mâine, sau poate nu se va mai efectua deloc", anunţa impresarul Victor Becali.

După amiază însă, preşedintele executiv al "câinilor", Cristi Borcea, s-a întâlnit cu directorul sportiv al grupării mos­covite, Vladimir Bondarenko. "Deocamdată sunt doar discuţii şi vrem să se rezolve în condiţiile cerute de noi. Jucătorul va pleca doar atunci când vor fi semnate actele. Dacă nu, Ropotan rămâne la Dinamo. Oricum, vom mai discuta cu ruşii", a spus oficialul dinamovist. Ropotan era anunţat titular de antrenorul Mircea Rednic pentru meciul amical cu croaţii de la Osijek, dar, după o discuţie cu Borcea, s-a decis ca mijlocaşul să nu fie folosit pentru a nu risca o eventuală accidentare. Într-un meci în care Rednic nu a contat pe internaţionalii Lobonţ şi Tamaş, dar nici pe Torje, accidentat, roş-albii s-au impus la limită, scor 1-0, prin golul înscris în minutul 22 de Mitea. Mâine, de la ora 15:00 (GSP TV, în direct), Dinamo va întâlni pe Zeta, din Muntenegru.

×
Subiecte în articol: sport