x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Unirea Urziceni 2-1: Au învins coşmarul

Dinamo - Unirea Urziceni 2-1: Au învins coşmarul

de Daniel Stan    |    21 Sep 2009   •   00:00
Dinamo - Unirea Urziceni 2-1: Au învins coşmarul
Sursa foto: Mihai Stetcu/Gazeta Sporturilor/Intact Images

"Câinii" au trecut peste complexul ialomiţean, reuşind să obţină un succes în ultimele secunde ale prelungirilor, prin reuşita lui Torje, care a purtat, în premieră, banderola de căpitan.

De la promovarea campioanei în Liga 1, Dinamo nu a reuşit să învingă gruparea ialomiţeană. Mai mult, sezonul trecut, Unirea le-a suflat titlul "câinilor" într-un moment în care Cristi Borcea aştepta să i se cânte imnul Champions League. "Vrem răzbunare", au tunat dinamoviştii înaintea disputei de aseară. Numai că în tricoul alb-roşu nu s-au mai aflat Dănciulescu şi Adrian Cristea, din motive de "transferuri de criză", plus Marius Niculae, accidentat.

De partea cealaltă, Dan Petrescu nu a avut probleme de efectiv şi a început jocul de pe o scară mai înaltă, în timp ce Dario Bonetti a preferat prudenţa. Numai că, spre disperarea fanilor, coşmarul roş-albilor părea că se va prelungi, după ce Iulian Apostol a reuşit deschiderea scorului printr-o execuţie de excepţie.

Speranţa dinamovistă a venit imediat după reluare, prin Andrei Cristea, apoi a urmat un joc pe contre, cu ocazii de ambele părţi şi cu o lovitură dinamovistă la ultimul atac al meciului, Torje profitând de relaxarea apărării campioanei.

"O victorie venită în ultimele secunde este cu atât mai frumoasă. Faptul că eu am purtat banderola de căpitan a fost norocul întregii echipe. Dedic victoria suporterilor, care ne-au încurajat chiar şi atunci când eram conduşi", a declarat "căpitanul" în premieră al dinamoviştilor, Gabi Torje. "Cred că s-a făcut dreptate după ce am pierdut nemeritat titlul sezonul trecut. Sunt foarte fericit, băieţii s-au dăruit până în ultima secundă", a spus şi preşedintele executiv al "câinilor", Cristi Borcea.







×
Subiecte în articol: sport video dinamo unirea urziceni 2-1