x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - UTA 2-0 / "Cainii" au suferit, dar sunt lideri

Dinamo - UTA 2-0 / "Cainii" au suferit, dar sunt lideri

de Daniel Stan    |    11 Sep 2006   •   00:00

Revelatia actualei editii a Ligii 1, UTA, a vrut sa incurce Dinamo, ambitie transmisa de pe banca de fostul stelist, Marius Lacatus. A vrut, insa fara sa ataci nu poti emite pretentii.

CHIN. Conducerea "cainilor" le-a promis jucatorilor o prima de 10.000 de dolari daca inving in urmatoarele cinci partide. Prima au bifat-o, insa a fost si putin chin, aradenii strangandu-se toti in propria jumatate, cu exceptia lui Mara, lasat singur si izolat in ofensiva. Dinamo a dominat teritorial, insa nu a inscris, spre disperarea lui Mircea Rednic.

GOLGETER. Numai ca, dupa pauza, Danciulescu a rezolvat meciul (’65 si ’87). Un 2-0 meritat pentru Dinamo si, ce-i mai important, trecerea pe primul loc in clasament. "Victoria este foarte meritata, iar baietii au jucat foarte bine. Am ajuns lideri, dar trebuie sa ne si mentinem. Am profitat si de rezultatul Clujului. Insa greul abia acum incepe. Acum ne gandim la meciul din Cupa UEFA, cu Xanthi Skoda", a declarat tehnicianul dinamovist, care a adaugat vizavi de viitorul adversar: "I-am vazut si pot spune ca trebuia sa conduca la pauza pe Panathinaikos Atena cu 2-0. Si-au menajat doi jucatori importanti. Trebuie sa fim foarte atenti". (Daniel Stan)

×
Subiecte în articol: sport