x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Vine doar Ze Kalanga

Dinamo - Vine doar Ze Kalanga

de Daniel Stan    |    25 Iul 2006   •   00:00
Dinamo - Vine doar Ze Kalanga

Desi sunt vehiculate zilnic nume grele, precum Marius Niculae sau Tamas, certitudinile continua intarzie sa apara in Stefan cel Mare. Dupa o serie de peripetii, aseara era asteptat si angolezul Ze Kalanga.

Antrenorul Mircea Rednic a declarat dupa amicalul de sambata, cu Forex Brasov, scor 3-1, ca a definitivat lotul. Numai ca oficialii ros-albilor inca asteapta raspunsuri de la Marius Niculae si de la Gabriel Tamas.

SANSE MINIME. Sunt sanse destul de minime ca Niculae sa revina in conditiile in care, in acest moment, Rednic are un atac greu, cu Ionel Ganea, Claudiu Niculescu si Danciulescu. In plus, cel poreclit "Sageata", liber de contract dupa despartirea de Anderlecht Bruxelles, este putin probabil sa renunte la un contract avantajos financiar, desi Dinamo ii ofera 450.000 de euro pe sezon. Tamas ar vrea sa vina sub forma de imprumut, insa cei de la Spartak Moscova doresc sa-l cedeze definitiv, pentru patru milioane de euro. Aseara era asteptat angolezul Ze Kalanga, care urmeaza sa semneze azi un contract pe trei sezoane.

GALAMAZ STA
Accidentat in returul sezonului trecut, George Galamaz isi continua perioada de recuperare, urmand a reveni abia peste o luna, startul noului sezon fiind compromis pentru el. "Nu-mi doresc decat sa scap de cosmarul asta si sa revin pe gazon. Din pacate, mai am de stat o luna, dar apoi gata, avem de tras sezonul asta. Dinamo trebuie sa redevina campioana, cu sau fara mine pe gazon", a declarat aparatorul cainilor.

BANII LUI NETOIU
Conducerea dinamovista a promis ca isi va respecta cuvantul dat fostului director general, Gigi Netoiu, care isi va recupera suma investita, si anume un milion de euro. "Vom plati in cel mult doua saptamani. Gigi a inteles si nu exista probleme", a declarat unul dintre actionari, Vasile Turcu. Surse din club sutin ca, in prvinta lui Claudiu Niculescu, aflat in coproprietatea "Comandantului", acesta nu insista sa fie transferat.
×
Subiecte în articol: sport