x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Vine Rednic

Dinamo - Vine Rednic

de Sorin Anghel    |    Gabriel Tanasa    |    14 Apr 2006   •   00:00
Dinamo - Vine Rednic

Dupa umilinta din Giulesti, 0-3 cu Rapid, Florin Marin a anuntat ca nu demisioneaza. Din vara insa, in locul sau va fi numit Mircea Rednic, care a ajuns deja la o intelegere cu Gigi Netoiu.

Numit pana in vara la formatia din Stefan cel Mare, Florin Marin are sanse nule de a mai continua si sezonul viitor pe banca tehnica a "cainilor".

SCHIMBARE. Chiar daca va castiga campionatul, "Flocea" va fi inlocuit dupa terminarea campionatului si se va ocupa doar de selectionata de tineret a Romaniei. Cel care va veni in locul sau la Dinamo este Mircea Rednic, aflat in prezent la FC Vaslui. Inainte de a discuta cu "Puriul", directorul general Gigi Netoiu a mers impreuna cu Cornel Dinu la Vaslui, unde a obtinut acordul lui Adrian Porumboiu de a negocia cu tehnicianul moldovenilor. Vizita oficialilor dinamovisti in fieful fostului arbitru international s-a produs la 4 aprilie, cu o zi inaintea primului meci al lui Florin Marin la Dinamo, 1-0 la Bacau.

ZVON. Un alt nume vehiculat printre suporterii dinamovisti ca posibil inlocuitor al lui Florin Marin este cel al lui Anghel Iordanescu. Fostul selectioner nu a purtat insa pana acum nici o discutie cu oficialii clubului din Stefan cel Mare, totul fiind doar un zvon.

CONTINUA
"Rapid ne-a dat o lectie tuturor, inclusiv mie. Rapid a facut poate cel mai bun joc al sau de pe teren propriu, iar jocurile din Cupa UEFA i-au folosit foarte mult. A castigat foarte mult in maturitate. Eu am contract pana la sfarsitul campionatului cu Dinamo si sunt hotarat sa-l respect. Reactia suporterilor este normala, sunt suparati dupa acest rezultat" - Florin Marin, antrenor Dinamo

SUPORTERI
"Cainii" au fost incurajati in Giulesti de un grup de 1.000 de suporteri. Fanii lui Dinamo s-au aprins in momentul in care rapidistii au inscris cel de-al treilea gol. Nuova Guardia a renuntat la bannerele ironice la adresa adversarilor si i-a amenintat pe jucatorii lui Florin Marin. Dupa finalul partidei, in momentul in care Danciulescu & Co. se indreptau catre vestiare, fanii lui Dinamo au inceput sa arunce in teren cu betele de la steaguri. In schimb, rapidistii au fost aplaudati, cele doua tabere scandand impreuna impotriva Stelei.

PRONOSTIC
Vasile Turcu, unul dintre actionarii lui Dinamo, este de parere ca pentru formatia din Stefan cel Mare acest sezon este pierdut. "Chiar daca mai sunt sanse, campionatul asta cred ca e compromis. Nu ne ramane decat sa salvam ce a mai ramas de salvat. Noi il sustinem pe Florin Marin. La ce bun sa mai facem alte schimbari? De trei luni tot facem schimbari si rezultatele tot nu apar. Sa strangem randurile si vedem ce e de facut de la vara incolo", a afirmat Turcu, care a recunoscut ca umilinta din Giulesti nu e prima pe care a trait-o de cand a venit la Dinamo.

RAZVAN LUCESCU ESTE REALIST
Chiar daca Rapid a invins una dintre rivalele la castigarea campionatului, antrenorul giulestenilor, Razvan Lucescu (foto), nu-si pune mari sperante in castigarea titlului. "Prin acest rezultat suntem in avantaj fata de Dinamo in meciurile directe. Nu ne facem mari sperante la titlu. Credem in sansele noastre si vom incerca sa strangem puncte, iar la sfarsit vom vedea ce se va intampla", a spus Lucescu. Tehnicianul rapidist considera ca echipa sa a avut o prestatie excelenta in meciul cu Dinamo, diferenta fiind facuta de determinarea si de agresivitatea jucatorilor sai. "Baietii au aratat ca au trecut peste momentul nefericit din Cupa UEFA", a subliniat Lucescu, care l-a laudat pe Viorel Moldovan pentru cele doua goluri inscris in poarta Rapidului. Rugat sa comenteze prestatia portarului Mihai Minca, Lucescu a spus: "Minca a aparat foarte bine, a intervenit de doua ori salvator si a demonstrat ca nu a venit degeaba la Bucuresti".
×
Subiecte în articol: sport dinamo marin florin