x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Vor sa-i depuncteze

Dinamo - Vor sa-i depuncteze

de Daniel Stan    |    02 Aug 2006   •   00:00
Dinamo - Vor sa-i depuncteze

Dupa ce la meciurile importante au grija sa "culeaga" monedele si brichetele din buzunarele ziaristilor, asa-zisii aparatori ai stadioanelor s-au pus pe comunicate prin care vor sa faca "ordine" in clasamente.

Invingatoare pe teren cu FC National, scor 2-1, Dinamo a aflat ca punctele pot ramane in Cotroceni. Motivul? Scandarile galeriei impotriva echipelor rivale. "Ce vor ei este o prostie. Daca numai galeria noastra scandeaza trivialitati, atunci sa ne ia punctele. Hai sa fim seriosi!", a declarat unul dintre liderii galeriei dinamoviste.

EXAGERAT. "Exista riscul ca Dinamo sa piarda meciul, conform prevederilor FIFA. Orice echipa din lume poate ramane fara puncte", sustine seful Jandarmeriei, Daniel Georgescu. Replica oficialilor "cainilor" nu a intarziat. "Se exagereaza. Este normal ca sa existe un comportament civilizat pe stadioane, dar de aici si pana la pierderea punctelor de o echipa care a invins pe teren este distanta mare. Jandarmeria sa identifice persoanele care scandeaza si sa dea amenzi, nu sa generalizeze", a declarat presedintele "ros-albilor", Nicolae Badea, completat de antrenorul Mircea Rednic: "Sa fim seriosi. La ce se striga pe stadioanele noastre, toate echipele or sa aiba zero puncte. Dar de ce tocmai la Dinamo s-au gandit?". Vlad Neagu, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, a explicat ieri ca nu poate face public continutul raportului intocmit de Jandarmerie catre FRF si LPF, deoarece "este o corespondenta intre institutii".

POSIBIL IN BELGIA
Memoriul clubului Dinamo, de a sustine meciul-retur din turul III preliminar al Cupei UEFA, cu Beitar Ierusalim, pe teren neutru, va primi raspuns la data de 7 august. Atunci se va decide si in privinta meciului Maccabi Haifa - Liverpool. "Parerea mea este ca meciul nu o sa se joace in Israel. Din cate stiu eu, s-ar putea sa jucam in Belgia, la Anvers", a declarat antrenorul Mircea Rednic. Forul european a decis ca meciurile contand pentru prima mansa a Cupei UEFA, Hapoel Tel Aviv - Domzale si Bnei Yehuda - Levski Sofia sa se joace pe teren neutru.

×
Subiecte în articol: sport