x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinu Gheorghe: Copos şi Taher au vrut să se păcălească reciproc. În final au luat ţeapă amândoi!

Dinu Gheorghe: Copos şi Taher au vrut să se păcălească reciproc. În final au luat ţeapă amândoi!

de Ovidiu Ciutescu    |    21 Ian 2009   •   00:00
Dinu Gheorghe: Copos şi Taher au vrut să se păcălească reciproc. În final au luat ţeapă amândoi!

Fostul preşedinte al Rapid Bucureşti, Dinu Gheorghe, a vorbit astăzi despre situaţia incendiară, existentă la clubul giuleştean. Actualul şef al Braşovului este convins că George Copos nu joacă teatru când se vaintă că nu poate face mai mult, dar spune că atât Copos cât şi Taher au făcut doar rău clubului încercând să se "ţepuiască unul pe celălalt".



"Copos nu joacă niciun teatru, are foarte multe pe cap, nu are timp să facă scenarii cu păcăleli, nepăcăleli. La Rapid s-au păcălit unul pe altul. Au vrut să se păcălească unul pe altul şi au rămas păcăliţi amândoi. Nu ştiu ce a urmărit fiecare, ce a gândit fiecare, dar e păcat că s-a ajuns aici. A ajuns Rapid un subiect de presă şi nu era momentul", a spus oficialul clubului braşovean, citat de Mediafax. Dinu Gheorghe consideră că gruparea giuleşteană a ajuns în situaţia actuală din cauza greşelilor făcute de patroni şi conducători. "Adevărul este însă că s-au făcut greşeli foarte mari. Acum depinde ce urmări sunt. S-au făcut greşeli din toate punctele de vedere. Toată lumea a greşit, şi patronii, şi cei care au condus. Nu a greşit un singur om, nu a greşit portarul de la baza Pro Rapid, au greşit cei care au avut putere de decizie. Păcat, pentru că au avut vara trecută o conjunctură nemaintâlnită la Rapid", a explicat Gheorghe.

De asemenea, Dinu Gheorghe nu vede cu ochi buni decizia luată de Rapid, aceea de a emite obligaţiuni către suporteri:"Nu ştiu dacă se poate aşa ceva, dacă este legiferat acest sistem de a lua bani de la suporteri. Nu ştiu dacă sunt cotaţi la bursă. Eu nu ştiu ce vor să facă, dar nu cred că va fi o reuşită. Nu cred că în România suporterul are educaţia să participe la asemenea acţiuni. Am să iau şi eu o acţiune dacă se va vinde. E normal, am lucrat acolo atâţia ani şi dacă pot să ajut cu o acţiune, nu este nicio problemă".

×
Subiecte în articol: sport