x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Doi ani cu Rednic

Doi ani cu Rednic

de Mihai Igirosanu    |    18 Apr 2008   •   00:00
Doi ani cu Rednic

După neînţelegerile de miercuri seară, cînd Mircea Rednic a lăsat de înţeles că nu va mai veni la Dinamo, antrenorul s-a pus de acord cu acţionarii şi a semnat un contract pe doi ani, valabil din vară. 

DINAMO - Răsturnare de situaţie în Ştefan cel Mare


După neînţelegerile de miercuri seară, cînd Mircea Rednic a lăsat de înţeles că nu va mai veni la Dinamo, antrenorul s-a pus de acord cu acţionarii şi a semnat un contract pe doi ani, valabil din vară. 

Conducătorii lui Dinamo s-au întîlnit ieri la prînz cu Rednic, discuţiile înche­indu-se cu semnarea de către antrenor a unui contract pe doi ani care va începe să se deruleze în vară. De asemenea, “Puriul” a dezvăluit că va colabora cu admi­nistratorul delegat, Cornel Dinu, căruia Consiliul de Administraţie i-a oferit ultimul cuvînt în privinţa transferurilor.


CONFIRMARE. “Am discutat nişte lucruri care trebuiau cla­rificate. Rămîn la Dinamo, acum mi-am dat acordul. Am semnat contractul pe doi ani cu obiectivele pe care le-a avut întotdeauna Dinamo, campionatul şi Liga Campionilor, acolo unde sperăm să ajungem şi noi cît mai repede”, a confirmat Rednic. Despre colaborarea lui Dinu, viitorul antrenor al trupei din Ştefan cel Mare a spus: “Am mai colaborat şi cînd am fost la Dinamo. A fost o neînţelegere. E vorba de un departament de scou­ting care s-a creat la club şi domnul Dinu răspunde de el. Pentru binele lui Dinamo, vom colabora. În pri­vinţa transferurilor eu voi avea ultimul cuvînt, am stabilit ca domnul Dinu să-şi dea doar cu părerea. Pînă în vară, voi vedea echipa doar la televizor”. De fapt, Dinamo şi Rednic ajunseseră încă de la 1 aprilie la un acord pentru contractul pe doi ani, însă acesta nu fusese semnat deşi se vehiculase varianta ca tehnicianul să vină mai devreme pe banca tehnică din cauza rezultatelor slabe înregistrate în ultimele etape. Interesant este că la şedinţa desfăşurată ieri, alături de acţionarii dinamovişti a fost prezent şi fostul internaţional Gică Popescu, dar acesta a declarat că a venit doar pentru o întrevedere cu preşedintele Consiliului de Admi­nistraţie, Nicolae Badea.

 

Scouting

Preşedintele Consiliului de Administraţie, Nicolae Badea, a explicat că Departamentul de Scouting al lui Dinamo este o necesitate. “Orice club care se respectă are în componenţă un departament de scouteri, iar Cornel Dinu va conduce acest important departament la noi”. La rîndul său, directorul executiv, Cristian Borcea, a dezvăluit că “decizia ca domnul Dinu să se ocupe de acest lucru era luată de mult, dar nu a fost făcută public”.

 

Consilier

Unul dintre acţionarii lui Dinamo, Vasile Turcu, a dez­văluit pentru Fanatik faptul că administratorul delegat, Cornel Dinu, ar urma să fie consilierul său de imagine. “Este foarte adevărat. Dumnealui a avut timp să citească mai mult decît mine. El e avocat, eu sînt ingi­ner. Totul a pornit de la relaţia de prietenie dintre noi. De acum încolo, înainte să vorbesc despre un anumit subiect, mă voi consulta întîi cu dumnealui”, a confirmat şi detaliat Turcu.

×
Subiecte în articol: sport dinamo dinu