x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dorin Goian creează probleme

Dorin Goian creează probleme

de Daniel Stan    |    01 Iun 2008   •   00:00
Dorin Goian creează probleme

Deşi nu este gravă, accidentarea stoperului stelist îl pune pe gînduri pe se­lecţioner. Dacă va fi ceva grav, perechea lui Tamaş va fi aleasă între Sorin Ghionea şi Cosmin Moţi.

Deşi nu este gravă, accidentarea stoperului stelist îl pune pe gînduri pe se­lecţioner. Dacă va fi ceva grav, perechea lui Tamaş va fi aleasă între Sorin Ghionea şi Cosmin Moţi.


După Ovidiu Petre şi Dănuţ Coman, selecţionerul Victor Piţurcă are din nou emoţii. “Sper să fie totul bine şi să nu se mai accidenteze nimeni”, a declarat Piţurcă. Din fericire, starea de sănătate a lui Dorin Goian este bună, alarma fiind falsă.


BUCUROS. Accidentat la antrenamentul de vineri di­mineaţă, Goian este ok şi nu se pune problema să rateze EURO. “A suferit doar o in­fla­ma­ţie la călcîiul drept, dar nu se pune nici un fel de problemă în privinţa participării la turneul final al CE”, a declarat medicul lotului, Pompiliu Popescu. Selecţionerul a luat decizia ca stoperul Stelei să nu fie utilizat în amicalul de aseară cu naţionala Muntenegrului. “Va fi menajat. În mare, formula de echipă pe care o voi folosi cu Muntenegru va fi şi la turneul final. Am spus că voi face schim­bări de la meci la meci, dar asta o voi decide la momentul potrivit”, a decretat Piţurcă.


OPTIMIST. Revenind la ultimul joc de verificare înaintea lui EURO, tricolorii s-au relaxat la clubul IDM, unde au jucat tenis de masă, biliard şi rummy, deşi antrenorul a interzis aşa-zisele jocuri de noroc. Notă discordantă au făcut liderii echipei, Mutu, Chivu şi Lobonţ, care au stat separat. Despre şansele la turneul final, Chivu este optimist: “Ştim cu toţii că sîntem consideraţi cu şansa a patra în grupă, dar orice este posibil. Nu ştiu de ce, dar cred într-un turneu final excelent”. Altfel, una dintre adversarele tricolorilor, Olanda, l-a pierdut pe fundaşul Tim de Cler, care s-a accidentat la genunchi în timpul unui antrenament. Posibil totuşi ca acesta să fie refăcut pentru EURO.

Respect pentru “Săgeată”

Referitor la ofertele pe care Marius Niculae le-a primit de la Di­na­mo şi Sporting Lisabona, condu­cerea lui Inverness a reacţionat. “M-am săturat să aud despre Ma­rius unde ar putea să joace se­zo­nul viitor, asta la numai cîteva ore după ce a fost selecţionat în naţionala României pentreu EURO. Este incredibil, Sporting Lisabona, fosta sa echipă, îl do­reşte, dar el se află sub contract cu Inverness. Este un moment inoportun ca jucătorul să fie de­ranjat cu astfel de oferte fără rost. Cer tuturor să facă un pas înapoi, nu numai din respect pentru el, cît mai ales pentru noi. Este o competiţie sportivă şi clubul nostru niciodată nu a făcut aşa ceva”, a declarat directorul sportiv al grupării scoţiene, Graeme Bennett. Fostul atacant al lui Dinamo mai are contract un an cu Inverness şi susţine că nu vrea să plece la o altă formaţie: “Sînt sub contract cu un club şi îl voi respecta. Dacă sînt dorit de o ală formaţie, voi pleca doar dacă va fi bine pentru Inverness”. Atacantul naţionalei mai este dorit şi de Dinamo, care i-ar putea oferi un salariu stagional de 300.000 de euro.

×
Subiecte în articol: sport