x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dorinel Munteanu, oficial antrenorul Stelei

Dorinel Munteanu, oficial antrenorul Stelei

de Ovidiu Ciutescu    |    27 Oct 2008   •   00:00
Dorinel Munteanu, oficial antrenorul Stelei

Dorinel Munteanu a fost prezentat oficial în funcţia de antrenor al echipei Steaua Bucureşti, el declarând că vrea să demonstreze că este în stare să antreneze formaţia din Bulevardul Ghencea. Chiar la instalare, Becali l-a avertizat: „Termini pe primele două locuri, bine. Dacă nu, iei 200 de mii de euro şi pleci!”.



Provocarea vieţii
"Sunt bucuros pentru alegerea făcută. Aş vrea să vorbesc mai puţin şi să las faptele. Steaua este pentru mine o provocare. Vreau să demonstrez că pot şi sunt în stare să antrenez Steaua. Sper ca împreună cu Gigi Becali să facem treabă bună. Mă gândesc deja la primul joc, cu Dinamo, pe care vreau să-l câştig", a spus Dorinel Munteanu la prezentarea oficială. Dorinel Munteanu îl înlocuieşte la Steaua pe Marius Lăcătuş, care a demisionat, miercurea trecută, după înfrângerea suferită în faţa formaţiei Olympique Lyon, cu scorul de 3-5, în etapa a III-a a Grupei F a Ligii Campionilor. Patronul FC Steaua, Gigi Becali, i-a oferit lui Munteanu postul de antrenor al vicecampionaei României, iar fostul internaţional a semnat un contract pe două sezoane cu gruparea stelistă.

Clauză specială
Gigi Becali a vorbit la instalarea lui Munteanu şi despre un stimul financiar: „Îmi ia campionatul fără să mai cumpere jucători, atunci va mai primii 300 de mii de euro”. Finanţatorul echipei Steaua a dezvăluit faptul că Dorinel Munteanu vrea să-l readucă inclusiv pe Neaga în prima echipă. „Nu mă opun. Să-l readucă pe Rică. Să de Dumnezeu măcar să facă fotbalist din el”, a conchis acesta.

×
Subiecte în articol: sport munteanu dorinel munteanu