x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Două medalii pentru sportivii români la Europenele de Judo

Două medalii pentru sportivii români la Europenele de Judo

21 Sep 2013   •   13:50
Două medalii pentru sportivii români la Europenele de Judo

Sportivii români au cucerit două medalii de bronz în prima zi a Campionatelor Europene de judo pentru juniori de la Sarajevo, prin Andreea Ştefănescu (cat. 44 kg) şi Alexandra Larisa Florian (cat. 52 kg).

Ştefănescu a trecut în primul tur de Nesrin Kartal Cetin (Turcia), în sferturi a învins-o pe rusoaica Sabina Ghiliazova, dar a cedat în semifinala cu sârboaica Julijana Savic, câştigând meciul pentru bronz cu elveţianca Priscilla Morand.

Larisa Florian a trecut de Bernadett Keliger (Ungaria) şi Distria Krasniqi (Kosovo), înainte de a fi învinsă de italianca Odette Giuffrida. În meciul pentru bronz, Larisa Florian a învins o altă italiancă, Daniela Raia.

Alexandra Pop (cat. 48 kg) a pierdut meciul pentru bronz cu Tamara Silva (Elveţia), ocupând locul 5. Alex Ferariu a terminat pe locul 7 la cat. 55 kg, iar Denisa Ungureanu (cat. 48 kg) şi Roxana Ioancă (52 kg) s-au oprit în optimile de finală. Marcel Cercea a pierdut în primul tur la cat. 66 kg.

România mai are patru sportivi în concurs: Renata Bucătari (cat. 63 kg), Lorena Podelenczki (cat. 70 kg), Eduard Nicolaescu şi Vlad Vişan (ambii la cat. 73 kg). 


×