x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dragomir: "Steaua riscă neprogramarea dacă Becali nu plăteşte amenda"

Dragomir: "Steaua riscă neprogramarea dacă Becali nu plăteşte amenda"

15 Apr 2010   •   00:00

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, în cadrul unei emisiuni radiofonice, că în situaţia în care Gigi Becali nu va plăti amenda de 150.000 de lei cu care a fost sancţionat de către Comisia de Disciplină, Steaua riscă să nu mai fie programată în campionat.

"În 30 de zile clubul sau Gigi Becali e obligat să plăteasca amenda. În caz contrar, clubul nu va fi programat şi aşa se va întâmpla, dacă nu se respecta regulamentul. Deocamdată noi ştim că domnul Becali e mentorul Stelei şi să se uite în regulament că nu trebuie să fie neapărat acţionar majoritar", a declarat Dragomir la Sport Total FM.

Şeful LPF a precizat că Gigi Becali urmează să fie judecat şi săptămâna viitoare de Comisia de Disciplină, pentru declaraţiile făcute la adresa unor membri ai acestei comisii. "Pe mine m-a făcut tinichea, pe ceilalţi slugi. Eu nu am să îi fac reclamaţie, dar pentru jignirea membrilor Comisiei e o reclamaţie, pentru care va fi judecat săptamâna viitoare", a mai spus Dumitru Dragomir.

Gigi Becali, a declarat, joi, că a vândut procentul de 27 la sută din acţiunile pe care le deţinea la gruparea din Ghencea către cumnatul său şi că, în momentul de faţă, nu mai poate fi sancţionat în nici un fel de către Comisia de Disciplină a LPF.

Becali a fost suspendat, miercuri, de Comisia de Disciplină a LPF pe o perioadă de şase luni şi a primit o amendă în valoare de 150.000 de lei, pentru declaraţii jignitoare la adresa managerului sportiv al lui Dinamo, Florin Prunea.

×
Subiecte în articol: redactie