x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Bute: La finalul meciului cu Pascal va fi un singur câştigător, iar acela va fi Lucian Bute

Bute: La finalul meciului cu Pascal va fi un singur câştigător, iar acela va fi Lucian Bute

de Mediafax    |    15 Ian 2014   •   22:28
Bute: La finalul meciului cu Pascal va fi un singur câştigător, iar acela va fi Lucian Bute

Pugilistul Lucian Bute a declarat, miercuri, la conferinţa de presă înaintea meciului cu haitianul Jean Pascal, că nu intră în războiul cuvintelor şi a precizat că la finalul partidei va fi un singur câştigător, iar acela va fi el.

 "Nu intru în acest război al cuvintelor. Vom rezolva această problemă în ring. Nu este genul meu să fiu lipsit de respect. Aştept de mult acest meci, mă simt în formă şi sunt încrezător. La finalul meciului va fi un singur câştigător, iar acela va fi Lucian Bute. Ştiu de ce sunt capabil şi voi demontra că fac parte din elită. Aştept 20.000 de oameni la Centre Bell pentru un meci exploziv, iar la final să ovaţioneze victoria lui Lucian Bute", a spus pugilistul român, informează www.prosport.ro.

Jean Pascal a fost extrem de agresiv la conferinţa de presă. "Bute m-a denigrat de mai multe ori când a spus că eu nu-mi respect adversarii. Sunt dispus să dau 1.000 de dolari celui care aduce o dovadă că aş fi spus o singură frază defăimătoare la adresa adversarilor mei. Bute n-a fost respectuos cu mine. El a spus că-mi va închide botul! Sunt un om, nu un animal. Îl invit pe Bute să se ridice de pe scaun şi să-mi repete în faţă ceea ce a spus. Dacă eu i-aş fi spus că are o gură mare, ar fi strigat toţi că dau dovadă de lipsă de respect. Dar atunci când e vorba despre domnul Bute, acest lucru e corect? Ce nu-mi place este faptul că se încearcă convingerea oamenilor că el este cel mai iubit şi cel mai umil, dar nu este aşa", a afirmat Pascal.

Lucian Bute ar fi trebuit să boxeze cu Jean Pascal la 25 mai 2013, dar meciul a fost amânat pentru 18 ianuarie, după ce pugilistul român a fost operat. Cei doi vor boxa în cadrul unei gale ce va avea loc la Montreal.

×