x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Echipa de fotbal Chapecoense a efectuat primul zbor internaţional după tragedia din noiembrie 2016

Echipa de fotbal Chapecoense a efectuat primul zbor internaţional după tragedia din noiembrie 2016

06 Mar 2017   •   16:14
Echipa de fotbal Chapecoense a efectuat primul zbor internaţional după tragedia din noiembrie 2016

Chapecoense a făcut primul zbor internaţional de la tragedia din luna noiembrie a anului trecut care a luat vieţile aproape întregii echipe braziliene. Echipa nouă de fotbal a zâmbit în timp ce făceau poze la bordul avionului.

Personalul de 23 de persoane care include jucători şi membri ai echipei tehnice au zburat spre Sao Paulo, Brazilia, înainte de a lua un zbor de legătură duminică dimineaţa spre Panama. Apoi au încheiat călătoria în Maracaibo, în nord-vestul Venezuelei.

Ca şi predecesorii lor, jucătorii şi-au făcut fotografii în avion pe care aceştia le-au postat pe reţelele sociale.

Echipa braziliană Chapecoense o va înfrunta pe FC Zulia în meciul de debut din Copa Libertadores 2017, marţi. Neto şi Alan Ruschel, supravieţuitorii accidentului soldat cu 71 de morţi, au fost incluşi în lotul celor care vor juca în cadrul acestei competiţii. Data la care vor juca nu este dată încă publicităţii.

71 de persoane au murit când avionul care transporta echipa să joace în finala Cupei Sudamerica din Columbia s-a prăbuşit într-un munte aproape de oraşul Medellin, în noiembrie, potrivit Daily Mail.

Sursă foto: Mirror Football - Twitter

×
Subiecte în articol: Chapecoense zbor fotbal