x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Fost baschetbalist din NBA, arestat pentru cultivarea de marijuana

Fost baschetbalist din NBA, arestat pentru cultivarea de marijuana

01 Iul 2011   •   10:32
Fost baschetbalist din NBA, arestat pentru cultivarea de marijuana

Fostul baschetbalist portorican Jose "Piculin" Ortiz a fost arestat pentru detinere de droguri, dupa ce politistii au descoperit la resedinta acestuia 218 plante de marijuana, cultivate cu intentia de a fi distribuite, informeaza cotidianul As, care preia o informatie publicata de cotidianul portorican Primera Hora.

Potrivit sursei citate, politistii au descoperit in locuinta din Cayey (oras din Puerto Rico) a fostului sportiv o cultura de marijuana, a carui valoare a fost estimata la peste 150.000 de dolari pe piata neagra. De asemenea, oamenii legii au gasit si 40 de gloante calibrul 5,56, compatibile cu cele utilizate pentru pustile AR-15. Daca va fi inculpat, Ortiz risca intre 5 si 40 de ani de inchisoare.

In 1998, Jose Ortiz, care a jucat in NBA la echipa Utah Jazz, a fost suspendat timp de doi ani acuzat fiind ca a consumat stanozobol in timpul Campionatului Mondial din acel an, insa ulterior suspendarea i-a fost ridicata, dupa ce baschetbalistul a sustinut ca a folosit acea substanta din motive medicale si cu acordul medicului echipei portoricane.

×
Subiecte în articol: baschet nba jose ortiz utah jazz Puerto Rico