x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Fostul portar al Milanului, Sebastiano Rossi, a fost arestat!

Fostul portar al Milanului, Sebastiano Rossi, a fost arestat!

09 Mai 2011   •   09:53
Fostul portar al Milanului, Sebastiano Rossi, a fost arestat!

Fostul portar al echipei AC Milan, Sebastiano Rossi, a fost arestat, sâmbătă noapte, după ce, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a bătut un poliţist în haine civile într-un bar din Cesena, informează Gazzetta dello Sport.

Rossi, în vârstă de 46 de ani, a refuzat să părăsească localul şi l-a lovit cu pumnul în figură pe poliţistul care încerca să-l calmeze. Cu toate acestea, poliţistul a reuşit să-l imobilizeze pe Rossi şi a chemat o patrulă, care l-a condus pe agresor la sediul poliţiei unde şi-a petrecut noaptea. El va fi acuzat de agresiune şi rezistenţă la arestare.

Fostul goalkeeper milanez a mai avut probleme cu poliţia în 2007, atunci când împreună cu prietenul său Nicola Penta, fosta gardă de corp a cântăreţului Eros Ramazzotti, a fost acuzat de ameninţări, leziuni şi sechestrare de persoane. De asemenea, anul trecut a fost prins de carabinieri cu o cantitate mică de droguri asupra lui.

Cu AC Milan, Rossi a câştigat cinci titluri de campion, trei Supercupe ale Italiei, o Ligă a Campionilor, două Supercupe ale Europei şi o Cupă Intercontinentală.

×
Subiecte în articol: extrasport sebastiano rossi